Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

MSN popjes van offline mensen wordt blauw na instal. driver

Anoniem
Fresyl
4 antwoorden
 • Hoi mensen,

  Ik heb bij een goede vriend de nieuwste Nvidia beeldschermdriver geïnstalleerd.
  Het gaat om deze versie:

  Windows XP/2000
  Version: 53.03
  Release Date: December 9, 2003
  WHQL Certified  Na de installatie van de driver worden zijn MSN poppetjes van mensen die offline zijn opeens blauw terwijl ze offline zijn. Overigens blijven deze mensen wel in de groep offline staan. Zodra ik de driver weer verwijder is het probleem weg. Hij draait verder Windows XP Professional, met de nieuwste moederbord drivers en alle updates. Hij heeft een Riva TNT2 videokaart. Ik heb trouwens dezelfde driver op mij computer geïnstalleerd en kreeg niet deze problemen. Kan iemand mij helpen.

  groetjes,
  Roy
 • Misschien is die videodriver voor de TNT een beetje te hoog gegrepen, in de FAQ kan ja wel een advies vinden over een beter passende driver voor die kaart, er staat me iets bij van een 29.xx driver !
 • ja neem niet de 53.03 (als het goed is) maar de 4x.xx nog wat! als het goed is moet het dan over zjin!
 • Als dat zo is wat jullie zeggen vind ik dat Nvidia hier toch eens wat duidelijker over mag zijn. Want op deze site: http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
  Als je dan graphics driver kiest, dan moet je in het 2e kolommetje kiezen voor b.v. Geforce en TNT2. Dan ga ik ervan uit dat ik die driver ook gewoon kan gebruiken. Hij heeft immers een kaart met een TNT2 chipset.

  Ik kon trouwens nergens in de FAQ iets vinden over dit probleem. Ik neem aan dat jullie de FAQ bedoelen van de site van Nvidia? En ik probeer wel ff wat oudere drivers.

  Alvast bedankt!
  Roy

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.