Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

grafische kaart met dirext

Anoniem
lachebekjep
5 antwoorden
 • een kennis van heeft een aTI rasje pro 2 maal agp 8m ( +-5 jaar oud) grafische kaart. als hij het spel zootycoon installeerd lukt dat en volgens die systeem gegevens zou het spel moeten werken maar dat doet hij niet als hij op play drukt dan krijgt hij een fout melding dat hij directx8.0A moet installeren. Als hij dat doet is de eerst fout melding weg maar hij krijgt het spel nog niet draaiende mijn vermoeiden is dat de grafische kaart niet samenwerkt met dirext8.0A omdat hij verouderd is.
  klopt mijn vermoeiden en zo ja is er dan iets aan te doen??

  b.v.d.
  :-?
 • De videokaart ondersteund geen directx8.0. Als dit spel directx 8 nodig heeft zal je het waarschijnlijk nooit aan het draaien krijgen, helaas.
  Er zal een nieuwe videokaart moeten komen. :wink:
 • wat zijn de specs van het spel. Het zou best zo kunnen zijn dat 8 Mb te weinig is. Veel huidige spellen willen al minimaal 32 mb.
  Minder zware games vragen 16 mb.

  De videokaart heeft op zich geen echte relatie met directx.
 • Ik kon zootycoon wel spelen met een oude GF2 MX, dus het ligt niet aan de ondersteuning van directX8.Ik denk dat het meet een patch wel te verhelpen is.
 • Ik ben het met Allardje eens , kijk eens of er een patch voor Zoo Tycoon is of kijk anders even op de site van je fabrikant van je vga en download de nieuwste drivers. Succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.