Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

na een tijdje geen beeld meer in games

Anoniem
Wizz15
2 antwoorden
  • Ik heb gisteren mijn extra geheugen reepje binnengekregen, en heb ik in mn pc gestopt. Alles loopt prima, maar ik heb wel 1 vaag probleem. Ik speel wel eens Unreal 2, maar nu viel me op dat soms na een tijdje gewoon mn beeld verdwijnt, mn monitor springt dan op stand by. Ik weet niet of het aan het geheugen ligt, want het is me ook gebeurd dat ik allemaal strepen kreeg in verschillende kleuren over het hele scherm. Ik heb hem toen meteen gereboot, want dat had ik 1x eerder, maar toen was mn videokaart ge-oc'ed en de koeling was niet voldoende waardoor ik hem weg kon gooien. Alleen mijn videokaart was op dit moment niet overgeklokt, dit had ik al uitgezet toen mijn monitor de eerste keer op stand-by sprong. En nee hij maakt wel nog contact met de videokaart, heb ik gecheckt, en anders geeft hij een melding dat er geen signaal ontvangen word. Mn pc loopt dan ook niet vast, want mn geluid gaat gewoon door.

    Weet iemand wat het kan zijn? en zal ik misschien dit bericht maar kopieren naar het forum moederborden??? ik heb echt geen idee waar het aan ligt.


    en sorry als het een beetje een warrig verhaal is…
  • Op zich niet eens zo'n warrig verhaal… Maar goed, ik heb datzelfde ook recentelijk gehad. Bleek dat mijn videokaart simpelweg te warm werd.

    Hoe staat het met de koeling?? Misschien fan vol met stof??

    Greetz!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.