Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

ati all in wonder radeon probleem

Anoniem
None
3 antwoorden
  • Ik heb een probleem met mijn Ati All in Wonder Radeon 9000 kaart waar ik al maanden mee zit en tot nu toe niet opgelost kon worden.
    Als ik bv op TV druk krijg ik de foutmelding: "atiserv logmanager failed to startup". Ik ben op de site van ati geweest waar deze foutmelding bekend is; heb gedaan wat ze adviseerden, maar niets helpt. Ik heb eerst alles gedeinstalleerd, vervolgens heb ik de drivers en mmc van de ati site gedownload en geinstalleerd. Geen resultaat. Het vreemde is wel dat als ik in ati in het cofiguratieprogr. de pc-check uitvoer de foutmelding komt dat de wdm capture drive niet is geinstalleerd. Als ik naar systeem/aparaatbeheer/besturing voor geluid-video/spelletjes ga staan er 6 ati wdm stuurprogrammá's vermeld.
    Ik ben heel erg benieuwd naar het verlossende antwoord.

    Wiebe
  • Heb je toevallig DirectX 9.0b geinstalleerd ? Er is een bug aanwezig in deze versie waardoor je TV-tuner niet meer werkt, maar je kunt op het internet een fix downloaden van de microsoft site die het probleem oplost (je moet maar eens zoeken met google of iets dergelijks).
  • Nee. 8.1.Heb trouwens niets over een bug cq patch op site Microsoft kunnen vinden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.