Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Club3D Radeon 9800 Pro

Anoniem
None
11 antwoorden
 • Hallo,
  ik zoek een goeie videokaart, die ik niet over 2 jaar ofzo al weer moet vervangen. Ik zat zelf te denken aan de Club3D Radeon 9800 Pro met 128MB. Deze videokaart kost 240 euro. Ik wil over het algemeen spellen kunnen spelen zoals CoD/MOH. Ik wil geen last hebben van haperingen. Is dit een goede beslissing? Zijn er, dat jullie weten, nog andere hele goede videokaarten? Liever niet duurder dan 250 euro, het liefst goedkoper :wink: . En waar moet ik eigenlijk opletten bij de aanschaf van een videokaart ?
  Alvast bedankt,
  GL
 • voor +/- 250 euro is een 9800 Pro een hele goede keuze. verder weining op aan te merken :)
 • dat is zeker een goede keuze. de 9800 pro is op dit moment een van de snelste videokaarten en die van club3d is relatief wel erg goedkoop. de 9800XT een nog een stukje sneller, maar als je het mij vraagt, niet het geld waard.
  ik had tot een paar maanden geleden een 4200 TI en die werkte prima met de spellen van 2003. tegen de tijd dat je kaart niet meer goed meegaat met de laatste spellen, kun je altijd een beetje overklokken.

  wat je ook kunt doen is wachten tot de eerste pci express kaarten te koop zijn, maar wachten is vervelend en er komt altijd wel weer iets nieuws. op dit moment is de 9800 pro naar mijn mening de beste kaart voor de toekomstige spelen als je niet meer dan 300 euro wilt gaan besteden.
 • ok, bedankt voor de snelle reactie
 • [quote:9971ba2527="Jasper G."]op dit moment is de 9800 pro naar mijn mening de beste kaart voor de toekomstige spelen als je niet meer dan 300 euro wilt gaan besteden.[/quote:9971ba2527]

  naar aanleiding van de Geforce FX5900XT heeft ATi de prijsaanval ingezet met….. jawel…..de Radeon 9800PRO :) kost nu 230 euro volgens t.net pricewatch :) dus erg snelle kaart voor dat geld. En je hebt geluk dat je geen maand geleden een kaart had gekocht, toe was ie nog 300 euro ofzo
 • Sluit ik me bij aan de Radeon 9800 PRO is op dit moment de beste prijs/kwaliteits kaart. snelle top game kaart voor relatief weinig geld.
 • Neem dan wel een Sappheire(ofzo) want die bij die club3dtjes geeft vaak de koeling nogal wat problemen heb ik gehoort.
 • [quote:3031d99a36="Jasper G."]
  wat je ook kunt doen is wachten tot de eerste pci express kaarten te koop zijn, maar wachten is vervelend en er komt altijd wel weer iets nieuws. [/quote:3031d99a36]

  Voor pci express kaarten heb je ook een nieuw mobo nodig, dus dat is nog niet erg interessant…
 • :( dat is jammer, ik heb mijn nforce board nog niet eens zo heel lang. zullen er nog steeds nieuwe agp kaarten gemaakt worden? zo niet, dan zou dat wel heel triest zijn.
 • ik denk het wel, waarschijnlijk zal iedereen niet in 1 klap omschakelen, ik denk dat de fabrikanten er best rekening mee zullen houden dat veel mensen niet binnen 1 jaar al een mobo hebben met PCI express.
 • zolang er nog een grote markt is voor agp kaarten, zullen deze nog wel gemaakt worden. Je gaat als fabrikant immers niet kaarten maken die bijna niemand in zijn pc kan plaatsen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.