Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Opstarten: resolutie 800x600

Anoniem
joris1989
8 antwoorden
  • hoi,

    Wanneer ik de computer opnieuw opstart start deze in 800x600 dit kan ik dan wijzigen naar 1280x1024, maar wanneer ik weer opnieuw opstart springt hij weer terug naar 800x600. Eerst gebeurde dit niet. Nou ik dus de drivers de-instaleren die erop stonden: opnieuw opstarten: goede resolutie(aanmeld-scherm), maar zodra ik dan aanmeld geeft hij onder in de taakbalk aan dat er nieuwe hardware is gevonden en XP instaleert drivers, maar zodra ik dan weer opnieuw opstart geeft hij weer resolutie 800x600. Hoe kan ik zorgen dat hij weer in goede resolutie opstart?

    Videokaart: ATI Radeon 9600 Atlantis
    OS: Windows XP
  • xp installeert dan zelf de drivers, die xp voorhanden heeft. Probeer anders eens de nieuwste drivers van je videokaart van het internet te downloaden en te installeren. Misschien dat dat helpt.
  • Als je de resolutie veranderd heb moet je eerst op toepassen klikken
    en dan pas op OK. Dit probleem heb ik ook soms.
    En zo verhelp ik het altijd.
  • bedankt voor de antwoorden,

    ja ik heb ook de nieuwste drivers geinstaleerd maar ik denk dat ik eerst die van XP moet uitschakelen omdat hij/zij :lol: die opstart. En ja ik klik op toepassen en dan vraagt hij of deze instellingen goed zijn en dan klik ja.
  • graag gedaan.
  • Probeer anders eerst eens de oude Windows XP driver te verwijderen met Drivercleaner of iets dergelijks zodat 'ie ook echt van je systeem verwijderd is. Dan de nieuwe driver installeren. Groetjes van Jan Willem en suc6. :wink:
  • Nou ik denk niet dat dat de oplossing is:
    Wanneer ik aangeef bij appareetbeheer stuurprogramma verwijderen doet hij dat, en als ik dan de (nieuwste) ATI drivers erop zet is het nog allemaal oke. maar wanneer ik dan weer opstart dan geeft hij aan nieuwe hardware gevonden en instaleerd hij opnieuw de XP drivers, laden de ATI drivers dan misschien niet?
  • jah daar lijkt het op, vreemd. En als je andere drivers probeerd? Een andere download helemaal. Of eens omega proberen misschien.
    Als je dan dit zelfde probleem houdt weet je dat het niet aan de drivers ligt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.