Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Probleem met Pinnacle Webtekst (teletekst)

Anoniem
Jos1966
3 antwoorden
  • Ik heb een paar dagen geleden een programma geladen, maar omdat het niet naar tevredenheid werkte, ook weer verwijderd. Daarbij heb ik een gemeenschappelijk gebruikt bestand per ongeluk gewist. Daarna doet Pinnacle Webtekst niets meer. Pinnacle Webtekst is de teletekst-functie die geleverd wordt bij de TV-kaart plus software van Pinnacle. De TV-functie op de PC doet het prima, maar de teletekst-functie dus niet meer. Als ik Webtekst opstart geeft het programma aan dat geen ondersteunende browser werd gevonden en Internet Explorer 4.0 of hoger nodig heeft. Ik gebruik echter de laatste Internet Explorer versie en die werkt perfect, dus dat is onzin. Ik heb de laatste update van de site van Pinnacle geplukt en geïnstalleerd, maar zonder succes. Ik draai onder Windows XP Home. Help! Bert
  • Waarom instaleer je dat programma wat je verwijdert hebt niet gewoon opnieuw? Het bestand komt dan neem ik aan terug, deinstaleer het dan en haal dit keer niet het gemeeschapelijke bestand weg.

    Easy as it goes :wink:
  • Bedankt voor het meedenken, maar helaas lukte dit niet (ik had het al geprobeerd, kon je niet weten en ik had het vergeten te melden, sorry)
    Bert

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.