Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

[ATI] Weergave ondertitels op tv

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Hey ik heb een Radeon 7500 met tv-out. Maar als ik een film wil bekijken met ondertitel neemt hij deze niet mee naar de TV. Allleen op mijn monitor zie ik zowel film als ondertitel. Weet iemand wat ik hier aan kan doen?

  ik gebruik
  "Micro DVD Player", maar ook met "Subtitled Media player" lukt het niet.

  BVD,
  Josteman
 • Heb ik ook gehad… maar dan met een GF. Ik kan je probleem niet precies oplossen maar wel vertellen hoe het komt dat je ondertitels niet mee gaan: je videokaart staat waarschijnlijk ingesteld op video-overlay, dat houdt in dat hij alleen de video beelden verzent maar niet de rest. Ik weet niet hoe het bij ATI moet maar je moet hem zetten op kloon modus, dat hij dus gewoon het beeld kopiert naar je TV-out…

  Maar bij mij kwam er toen een ander probleem, de subs werde niet in het midde weer gegeven… Toen kwam ik op een ander progje: VirtualDub Mod, als je je film en de subs exact dezelfde naam geeft en dan gewoon het film bestand laad laad hij dat programma mee, het verstuurd dan de ondertitels mee als een video-stream die wel wordt opgepikt door je videokaart.
  Ik kan je geen directe link geven hier (beveiligd school netwerk) maar wel de site om het te downloaden:
  http://www.hetmoviehelpcafe.com kijk onder de knop downloads en dan VirtualDubmod (compleet) als hij het niet doet dan ook nog eve Subtitle plugin voor VirtualDubmod downloaden.

  Veel plezier ermee :wink:
 • Ik heb een oplossing gevonden. Het heeft er mee te maken dat het 'layers' ik heb nu het programma BSPlayer en als ik dan zeg ondertitels wergeven op overlay dan komen ze wel door.
  Bedankt in ieder geval.
  Mzl.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.