Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Benchmark

Anoniem
jackdegek
6 antwoorden
  • Er wordt altijd wanneer het gaat over benchmarken gezegd dat je zoveel mogelijk programma's die op de achtergrond draaien uit moet schakelen. Mijn vraag is welke programma's en services moeten er altijd blijven draaien. Ik ben bezig met 3dmark2003 en heb daarbij zoveel mogelijk uitgeschakeld alleen loopt het programma vast. Ik heb nog niet overgeklokt. Ik gebruik WinXP pro sp1 met alle updates.
  • probeer je videokaart driver opnieuw te instaleren en updaten mischien helpt dat

    je kunt beter alles uit schakelen want sopmmige programma's pakken nog geheugen af en dat kost snelheidwinst
  • Je hoeft niet allep programma's die op de achtergrond draaien, uit te schakelen. 3dmark 2003 is een programma dat puur de prestaties van je videokaart test, dus andere programma's zitten daar nauwelijks bij in de weg.
  • DAt kan wel zijn dat het voornamelijk je videokaart test, maar een reboot en afsluiten van alle overbodige programma's scheelt bij mij toch wel aardig wat hoor aan 3dmarks…….
  • Dat is natuurlijk mooi, maar uiteindelijk hou je jezelf voor de gek, want als je dezelfde prestaties in games wilt halen zul je dus ook al die programma's moeten sluiten.
  • klopt, maar is het zo erg om bijvoorbeeld je antivirus uit te gooien als je zit te gamen? of je firewall? kazaa, etcetc…..
    op het moment dat je toch aan het gamen bent (niet online) boeien zulke programma's niet.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.