Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

beeldscherm doet het alleen goed op 1024*768

Anoniem
bbx
6 antwoorden
  • als ik op mijn laptop mijn beeldscherm instellingen naar 800*600 krijg ik allemaal zwarte randen om mijn beeld. hij rekt hem zeg maar niet meer naar full screen uit. ook bij spelletjes kan ik alleen full screen spelen als ik mijn resolutie op 1024*768 zet. weet iemand welke instelling ik moet hebben om weer te zorgen dat ik op 800*786 ook weer full screen beeld heb. alvast bedankt. :D
  • Dat kan waarschijnlijk niet omdat je laptop een vaste resolutie heeft, dus voor iedere pixel in de resolutie heeft je scherm een puntje. Als je dan dus een lagere resolutie instel dan wordt het beeld niet helemaal gevuld.
  • mmhh dat is het niet want in het verleden kon dit wel dus. heb altijd me spellen full screen gespeelt op 800*600 omdat het dan beter liep dus. dat kan het niet zijn. :cry:
  • heb je toevallig een Dell laptop ofzo? Ik namelijk wel en dat euvel kan ik verhelpen door op de Fn (functietoets) en op de toets drukken waarbij staat font.

    dus : Fn + toets waar font op staat, of iets dergelijks.

    Als het goed ik trekt hij hem dan weer naar het volle formaat.
  • Een tft-scherm toevoegen onder je hardware met dezelfde resolutie als je je beeldscherm instelt.
  • die fn toets heb ik wel maar geen font toets of zo. heb wel een knoppie als ik daar op druk in. combinatie met fn dat ik dan kan kieze uit lcd lcd/crt of alleen crt maar dat werkt niet als ik dan crt of zo kiest krijg ik zwart beeld. heb overigs een toshiba satellite pro laptop.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.