Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Snelle Hulp! >> ATi drivers icm Radeon 9200SE

28 antwoorden
  • Ik heb een heel ernstig probleem , dus even voor de experts. Ik draai onder XP. Als ik XP heb geinstalleerd dan ga ik altijd eerst chipset drivers installeren dat is goed gelukt. 2e. Grafische drivers = ATi Catalyst , zodra ik welke versie dan ook heb geinstalleerd start mijn Windows helemaal NIET meer op!!!! neit meer in de veilige modus , niet foutopsporingsmodus HELEMAAL NIKS!!! :cry: Het is dus bij ELKE ATi driver.... Dus ik kan nu niet computeren op mijn eigen pc :( Alvast Bedankt! EDIT: Ik heb een Connect3D ATi Radeon 9200SE 128MBDDR AGP8x
  • En zonder drivers doet ie het wel? Vaag!!!! :-? Heb je de officiele drivers geprobeerd of de omega drivers?
  • [quote:0f8eaada2d="MichelG"]En zonder drivers doet ie het wel? Vaag!!!! :-? Heb je de officiele drivers geprobeerd of de omega drivers?[/quote:0f8eaada2d]officiele
  • [quote:3edf2e49a8="Duketheboss"][quote:3edf2e49a8="MichelG"]En zonder drivers doet ie het wel? Vaag!!!! :-? Heb je de officiele drivers geprobeerd of de omega drivers?[/quote:3edf2e49a8]officiele[/quote:3edf2e49a8] En zonder drivers werkt ie wel?
  • [quote:e4c198c594="MichelG"][quote:e4c198c594="Duketheboss"][quote:e4c198c594="MichelG"]En zonder drivers doet ie het wel? Vaag!!!! :-? Heb je de officiele drivers geprobeerd of de omega drivers?[/quote:e4c198c594]officiele[/quote:e4c198c594] En zonder drivers werkt ie wel?[/quote:e4c198c594]Ja dan wel... Wat kan ik proberen om het op te lossen? Ik heb een ASUS A7V600 mobo en Radeon 9200SE
  • Heb je eerst de chipset drivers gedownload van je moederbord voordat je de drivers van je videokaart installeerde? (daarbij zitten ook de AGP drivers)
  • [quote:548fe2a1ee="MichelG"]Heb je eerst de chipset drivers gedownload van je moederbord voordat je de drivers van je videokaart installeerde? (daarbij zitten ook de AGP drivers)[/quote:548fe2a1ee]Ja , VIA Hyperion 4.51
  • [quote:44a8d8c509="Duketheboss"][quote:44a8d8c509="MichelG"]Heb je eerst de chipset drivers gedownload van je moederbord voordat je de drivers van je videokaart installeerde? (daarbij zitten ook de AGP drivers)[/quote:44a8d8c509]Ja , VIA Hyperion 4.51[/quote:44a8d8c509] Staat op de site van asus een andere driver volgens mij, maar misschien is die van jouw beter, maar ik zou zeggen probeer het, het gaat om de: VIA 4 in 1 driver Package Service v4.49P3 [url=http://www.asus.com.tw/support/download/selectftp.aspx?l1_id=1&l2_id=10&l3_id=25&m_id=1&f_name=4in1_449p3.zip~zaqwedc]Hier[/url] de download link
  • Die heb ik ook al geprobeerd , maar dat maakt helaas niets uit :( Wat kan ik verder (nog) proberen ?
  • werkte het eerst wel dan ? heb je je agp instellingen goed ? probeer eens een andere versie van de via drivers
  • [quote:462e6547bc="NoepZoR"]werkte het eerst wel dan ? heb je je agp instellingen goed ? probeer eens een andere versie van de via drivers[/quote:462e6547bc]Of het eerst wel werkte ? Iets beter , maar nu werkt het niet Ik heb ook heel veel VIA drivers geprobeert ,maar helpt niet AGP Instellingen : AGP Speed = 8x AGP Apeture Size = 128MB Weet jj iets RD?
  • Heb je ook al eens geprobeerd de drivers grondig te verwijderen met de drivercleaner uit de FAQ en daarna de drivers te instaleren die op de cd staan die Connect 3d erbij heeft geleverd? Overigens zou de kaart gewoon moeten werken met de Catalyst 4.4 drivers aangezien connect 3d het referentie ontwerp van ATI hanteerd en dus met de standaard drivers aan de slag kan.
  • [quote:5a29d9edac="Red Dragon"]Heb je ook al eens geprobeerd de drivers grondig te verwijderen met de drivercleaner uit de FAQ en daarna de drivers te instaleren die op de cd staan die Connect 3d erbij heeft geleverd? Overigens zou de kaart gewoon moeten werken met de Catalyst 4.4 drivers aangezien connect 3d het referentie ontwerp van ATI hanteerd en dus met de standaard drivers aan de slag kan.[/quote:5a29d9edac]Ik heb de drivercleaner al geprobeerd , en de drivers op de meegeleverde CD maar dit helpt niet. Ik kom er geen wijs meer uit! Help
  • Test de kaart even in een andere pc, misschien is de kaart defect. Sinfs wanneer heb je dit probleem? je hebt namelijk al een paar weken in je onderschrift staan dat je WInXP draait.
  • [quote:446cffb9e1="Red Dragon"]Test de kaart even in een andere pc, misschien is de kaart defect. Sinfs wanneer heb je dit probleem? je hebt namelijk al een paar weken in je onderschrift staan dat je WInXP draait.[/quote:446cffb9e1]Sinds wanneer ik dit probleem heb? Uhhmz al een tijdje Nog andere dingen die ik kan proberen?
  • [quote:16920c995e="Duketheboss"][quote:16920c995e="Red Dragon"]Test de kaart even in een andere pc, misschien is de kaart defect. Sinfs wanneer heb je dit probleem? je hebt namelijk al een paar weken in je onderschrift staan dat je WInXP draait.[/quote:16920c995e]Sinds wanneer ik dit probleem heb? Uhhmz al een tijdje Maar ik mag de kaart niet in een andere PC testen van mijn vader.... :( Nog andere dingen die ik kan proberen?[/quote:16920c995e] Ja, de computerboer opbellen waar je hem hebt gekocht, als dat niet al te lange tijd geleden is, want jij hebt wel veel genoeg geprobeerd, dus dan mogen zij wel een oplossing zoeken.
  • [quote:52c6be5ef4="Interficior"][quote:52c6be5ef4="Duketheboss"][quote:52c6be5ef4="Red Dragon"]Test de kaart even in een andere pc, misschien is de kaart defect. Sinfs wanneer heb je dit probleem? je hebt namelijk al een paar weken in je onderschrift staan dat je WInXP draait.[/quote:52c6be5ef4]Sinds wanneer ik dit probleem heb? Uhhmz al een tijdje Maar ik mag de kaart niet in een andere PC testen van mijn vader.... :( Nog andere dingen die ik kan proberen?[/quote:52c6be5ef4] Ja, de computerboer opbellen waar je hem hebt gekocht, als dat niet al te lange tijd geleden is, want jij hebt wel veel genoeg geprobeerd, dus dan mogen zij wel een oplossing zoeken.[/quote:52c6be5ef4]Maar wie zegt er dat het aan de [i:52c6be5ef4][b:52c6be5ef4]Radeon 9200SE ligt?[/b:52c6be5ef4][/i:52c6be5ef4]
  • Tja dat kan je pas zeker weten als je hem in een andere pc test, of als je een andere videokaart in je pc test. Eerder weet je het niet zeker.
  • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=118352 Duke, in het games forum stel je een vraag naar aanleiding van je fps in Wolfestein ET. Daar deed hij het dus nog wel. Als je de drivers grondig verwijderd zoals RD zei en je gebruikt de drivers die je eerst gebruikte (toen hij het nog deed) dan doet hij het dus nog steeds niet? Dan denk ik dat die kaart kapot is, kan er niks anders van maken. Anders laat je hem sowieso testen in de zaak waar je hem vandaan hebt.
  • Beste leden van Computer!Totaal , mijn probleem is sinds 30 Minuten geleden opgelost , ik heb het aan mijn vader vertelt en we hebben het samen opgelost :P 8) :D :D Het was de volgorde waarin ik de drivers had geinstalleerd en de AGP instellingen in Windows + Bios. Nu doet mijn PC het weer goed... Dus wat ga ik nu doen ? Juist GAMEN! Let's kick some ass

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.