Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Vraagje over AGP + 9200SE+ Windows

None
15 antwoorden
  • Hi , me pc draait weer goed ma ik zit toch met iets het is het volgende :

    In mijn BIOS staat AGP8x ingesteld met een AGP Apeture size van 128MB. dit is goed.

    Als ik in Windows andere ATi Catalyst drivers wil installeren verwijder ik eerst de oude en installeer ik de nieuwe driver.

    Echter er staat dan dat ik mijn PC opnieuw op moet starten dat gaat ook nog goed.

    Maar dan is ie opgestart en dan bevriest Windows , en dan moet ik mijn PC resetten .. En dan start Windows opnieuw op en draait alles PERFECT op AGP8x….

    Ik heb zelf zo'n vermoeden dat de 1x vastloper komt doordat de driver in Windows AGP8x in moet stellen omdat het in mijn bios ook zo staat?


    Bedankt alvast.
  • lekker duidelijk die titel :roll:
  • [quote:63d55ce665="NoepZoR"]lekker duidelijk die titel :roll:[/quote:63d55ce665]ik heb een vraag zie beginpost.
  • Maar heb je de AGP snelheid op dit moment al ingesteld in de driver? Zo nee, dan kan dat bij de eigenschappen van de Catalyst onder tabje Smartgart.
    Probeer anders een lagere AGP snelheid (4X) en kijk of de boel dan wel stabiel loopt. Dus in de bios en in de driver instellen. Zoveel verschil zit er toch niet tussen 8X en 4X.
  • [quote:774a3e48f0="praatpaal"]Maar heb je de AGP snelheid op dit moment al ingesteld in de driver? Zo nee, dan kan dat bij de eigenschappen van de Catalyst onder tabje Smartgart.
    Probeer anders een lagere AGP snelheid (4X) en kijk of de boel dan wel stabiel loopt. Dus in de bios en in de driver instellen. Zoveel verschil zit er toch niet tussen 8X en 4X.[/quote:774a3e48f0]De driver stelt automatisch de AGP (SmartGart)snelheid in.


    Hij draait nu automatisch op AGP8x

    in de bios ook.


    Duke

    EDIT: Maar nu draait alles goed , alleen op 1 ding na ma misschien is het wel logisch :)
  • [quote:1546102012="NoepZoR"]lekker duidelijk die titel :roll:[/quote:1546102012]

    Niks toe te voegen? Mond houden dan.
  • Een vastloper kan altijd gebeuren natuurlijk. Voor hetzelfde geld is het iets incidenteels geweest. Maar als je problemen blijft houden gewoon die AGP snelheid omlaag schroeven.
  • [quote:27ecbd364d="praatpaal"]Een vastloper kan altijd gebeuren natuurlijk. Voor hetzelfde geld is het iets incidenteels geweest. Maar als je problemen blijft houden gewoon die AGP snelheid omlaag schroeven.[/quote:27ecbd364d]OKay ma die vastloper is dus elke keer maar 1x als ik een catalyst driver installeer.

    Maakt het verder niets uit?
  • waar maak je je druk over :roll:

    zolang et werkt werkt et toch, mijn pc wordt ook supertraag na installatie van nieuwe drivers, mischien dat je gewoon ff moet wachten, die van mij "hangt" ook ff als et XP aanmeld scherm ervoor komt
  • Volgens mij geen probleem verder. Moet ie gewoon één en ander eenmalig instellen. Ik denk idd die AGP snelheid.
  • [quote:f5b7b1d3b6="praatpaal"]Moet ie gewoon één en ander eenmalig instellen. Ik denk idd die AGP snelheid.[/quote:f5b7b1d3b6]Dat denk ik dus ook :D

    Bedankt voor je hulp.


    Duke
  • Kheb net ff getest met AGP4x in mijn bios , alleen als ik ATi Drivers installeer zet de driver hem automatisch op AGP 8x!!!!!!!!!!!!!!!


    —————————————————————————-

    Hij moet alles gewoon ff instellen? (vandaar dat ie vastloopt 1x? na de installatie van drivers daarnaa niet meer)

    Thnx
  • mijn 3,0ghz met 9800pro monster pc hangt bij et rebooten ook ff vast, wacht gewoon es een minuut ofzo, misschien dat je te snel op de reset ragt.. :roll: :wink:
  • [quote:9d333b4240="NoepZoR"]mijn 3,0ghz met 9800pro monster pc hangt bij et rebooten ook ff vast, wacht gewoon es een minuut ofzo, misschien dat je te snel op de reset ragt.. :roll: :wink:[/quote:9d333b4240]Uhhm ik had al 30 minuten gewacht :wink:

    Dus….
  • Als je normaal de stappen volgt die in de FAQ staan (incl gebruik driver cleaner 2.7) moet je gewoon de oude Catalyst drivers kunnen verwijderen en de nieuwe erop zetten, ik heb dit process met enorm veel kaarten gedaan, dus niet alleen met mijn eigen Radeon 9800XT maar ook met andere sytemen, nooit een vastloper gehad zoals Duke omschriijft.

    Ik denk dat het aan je moederbord ligt en niet aan de ATI drivers of kaart.

    Maar omdat je aangeeft dat je pc na herstart gewoon werkt zou ik er verder niet moelijk over doen, je hoeft tenslotte maar 1x per maand je drivers te updaten, de Catalyst 4.5 drivers komen pas in Mei uit.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.