Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Artikel grafische kaarten >100€ CT April

Anoniem
None
5 antwoorden
 • De CT! April is gelijk de eerste CT die ik lees (daar het blad niet overal in België verkrijgbaar is), en ik moet zeggen dat het artikel zeer uitgebreid is - en ik sta volledig achter de keuze voor de MSI GeForce FX 5200 va nMSI als beste uit die test, die kaart steekt dan ook al een tijdje in m'n hoofdsysteem thuis.

  Echter 1 kleine opmerking : ik denk dat de foto's van Sapphire Radeon 9200SE & SE PCI omgewisseld zijn - daar op de foto die "PCI" hoort te zijn, duidelijk de AGP Notch merkbaar is.

  Verder, keep up the good work!

  Glenn
 • soortgelijke berichten horen denk et meer in 'artikelen deze maand'
 • [quote:0c3fcdb4d5="Johnny321"]soortgelijke berichten horen denk et meer in 'artikelen deze maand'[/quote:0c3fcdb4d5]

  Yeps, officieel wel maar ik laat hem hier staan, het artikel waar Glenn het over heeft is geschreven door de moderator Slashhead van dit forum.
 • jammer dat de testen een beetje verouderd zijn voor de mensen die ook tweakers.net ed volgen.. maargoed er staan altijd wel leuke tips enzo in het blad 8) en gratis toegang tot de HCC :wink:

  En zet Slashhead ook de plaatjes in het blad, of doet iemand anders dat ? daar zat nl. de fout, een verkeerde afbeelding en.of onderschrift :P
 • De plaatjes heb ik geen invloed op. Dat is een opmaak aangelegenheid. Ik maak alleen onderschriften, de fotograaf moet ervoor zorgen dat hij zijn administratie kloppend maakt. Blijkbaar gaat het daar nog wel eens mis…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.