Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

laptop tft op pc

Anoniem
Kaz'Duzar
6 antwoorden
 • hallo mensen ik heb nog een oude tft een nec 8060bc29-01
  liggen uit een oude laptop.Nu wil ik deze gaan monteren op een oude vga kaart en in me pc zetten zodat ik een extra scherm heb waar ik wat gegevens kan aflezen zoals temps en dat soort dingen.Nu is mijn vraag heeft iemand hier ervaring mee en weet iemand waar ik de pin layout van dit scherm vandaan kan halen om hem op de juiste manier op de vga kaart te solderen.Heb al wat afgezocht maar kan dat schema nergens vinden.

  groetjes Mc Lick
 • Misschien ff googlen of een e-mailtje naar NEC sturen.
 • ff googlen heb ik al gedaan alleen dat was nie ff heb echt 3 uur lopen zoeken en niks gevonden maar nec een mailtje sturen is een goed idee dat ga ik doen bedankt.

  groetjes
 • [quote:c285d93608]En hoe zit het dan met laptopschermen?
  Laptopschermen zijn in principe aan te sluiten, maar dan moet je een videokaart hebben die speciaal daarvoor geschikt is (300 á 400 dollar bij oa EarthLCD) of werken met een oude videokaart met een VESA-feature connector (zie oa: hier). Het is vaak makkelijker je laptop intact te laten en dan een programma ervoor schrijven dat dan je schermpje vult met info (zie oa: hier). Voor oude monochroom laptop LCD schermpjes is hier een handig topic.[/quote:c285d93608]

  zie: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/513670#lcd_laptop
 • bedankt voor de reacties ik heb nec gemaild voor de pinlayout nu hopen dat zei hem hebben anders kan ik nooit mijn schermpje aansluiten.DUs hoop maar dat ze me terug mailen

  groetjes
 • helaas heeft het mailen naar nec geen zin gehad kreeg dit mailtje terug:


  Dit soort informatie staat niet eens op onze intranet. Electronische schema´s worden niet zomaar vrijgegeven door de fabrikant of engineering afdeling.

  Sorry, maar we kunnen je hiermee helaas niet verder helpen.

  heeft iemand anders nog ideeen dan hoor ik het graag alvast bedankt.

  groetjes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.