Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Radeon 9700tx (dell) + Asus P4PE-X/TE opstart probleem

Hallo allemaal, Ik heb gisteren mn dell computer overgeplaatst naar een nieuwe chieftec bx kast. Nieuw moederbord erin gedaan Asus P4PE-X/TE en een zalman cnps7000a-cu koeler voor de cpu gekocht. Alles werkt, maar toch niet helemaal lekker. Wanneer de computer opstart krijg ik een lange piep en dan een paar korte piepjes, dat betekent dat er iets met videokaart mis is. Na het leze van dit topic Asus A7N8X-E boot niet met Radeon 9700 Pro Heb ik in de bios "halt on all errors" uitgezet. hij start nu wel door. En in windows werkt alles gewoon correct, ga zo maar ff far cry installeren om te kijken hoe hij daarop reageert. De videokaart is zekers niet kapot, want ik heb gisteren nog spelletjes zitten spelen toen hij in de dell kast zat. Ik heb de laatste bios volgens de asus site (1.006), niks overgeclocked, temps cpu zijn goed. Momenteel weet ik niet meer wat ik moet doen om dit probleem op te lossen. De eerste keer (als hij helemaal uit staat en aangezet wordt) start de computer niet op (er is geen beeld, windows start geloof ik wel door), als ik dan vervolgens reset knop indruk, gaat ie opnieuw starten en heb ik wel gewoon beeld Als iemand mij kan helpen met dit probleem, want ik kom er niet meer uit. Heb overigens een systeem met windows XP SP1, P4 2,5 Ghz, 512 pc2700, 2x 120 GB, dvd lezeer, pioneer dvd brander, Asus P4PE-X/TE mobo, zalman cnps7000a-cu cpu koeler, chieftec kast/voeding. Alvast bedankt voor de hulp

yalhambra