Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Dvd WEL op tv,Divx NIET op tv

Anoniem
H
11 antwoorden
 • Ik heb dus het bovengenoemde probleempje,ik kan een dvd afspelen en die heb ik dan gewoon full screen op mijn tv (en pc natuurlijk).
  Als ik echter met Divx player een filmpje wil kijken,heb ik op de pc wel beeld maar op de tv niet.
  Ik heb het met Nview van Nvidia en Tv tool geprobeerd echter beide hetzelfde
  De Divx player is wel gewoon zichtbaar op de tv,maar de film dus niet.
  Weet iemand raad?

  greetz.
 • Ik had ook het probleem met zwart beeld bij divx en dat heb ik opgelost door andere drivers voor de videokaart te gebruiken. Blijkt ook dat de drivers die bij mij wel goed werken niet goed hoeven te werken op een andere computer met een andere nvidia kaart, het is dus een kwestie van een aantal drivers proberen tot je wel divx op tv hebt.

  overigens heb ik dit nooit met dvd bekeken dus of dat nou wel werkt als divx niet werkt, daar kan ik geen zinnig woord over zeggen.
 • TJa,dat is nu gewoon het gekke want alles kan ik verder doen mbv. de tv,ALLEEN Divx kan ik dus niet zien.

  greetz.
 • primair/secundair al geprobeerd?
 • Je bedoelt de tv als eerste weergave instellen?
  Ik heb dat ook al geprobeerd;geen resultaat.

  greetz.
 • Andere players eens proberen, er zijn er zat veel
 • Ik had dit ook (9700Pro ATI)

  Neem bsplayer als player en stel de tv in als 1ste scherm.
 • Met behulp van Bsplayer heb ik nu wel Divx filmbeelden op mijn tv,echter nu weer niet op mijn pc.
  Is dit ook te realiseren,dus op 2 schermen tegelijk?
  Als ik met Bsplayer de clone funktie inschakel heb ik dus of op de pc of op de tv Divx.(Dvd weergave en de gewone windows dingen werken dus gewoon wel).

  greetz.
 • Het is gewoon de film of op het ene scherm of op het andere scherm. Er zit geen tussen weg in voor op beiden schermen. Ook al is dit stom, omdat je als je een spel speelt het wel op 2 schermen weergegeven kan worden. En dat zwaarder dan een film. Maar het is niet anders. :(
 • [quote:a54100f222="MichelG"]Het is gewoon de film of op het ene scherm of op het andere scherm. Er zit geen tussen weg in voor op beiden schermen. Ook al is dit stom, omdat je als je een spel speelt het wel op 2 schermen weergegeven kan worden. En dat zwaarder dan een film. Maar het is niet anders. :([/quote:a54100f222]

  Waarom kan dit met een film op Dvd dan wel?

  greetz.
 • [quote:9242d7b245="H"][quote:9242d7b245="MichelG"]Het is gewoon de film of op het ene scherm of op het andere scherm. Er zit geen tussen weg in voor op beiden schermen. Ook al is dit stom, omdat je als je een spel speelt het wel op 2 schermen weergegeven kan worden. En dat zwaarder dan een film. Maar het is niet anders. :([/quote:9242d7b245]

  Waarom kan dit met een film op Dvd dan wel?

  greetz.[/quote:9242d7b245]Oh, is dat zo? Dat wist ik niet. Ik heb het wel op beide schermen als het afspeel schermpje niet op full screen staat. Maar op full screen is 1 van de schermen zwart. :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.