Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Videokaart doet vaag

Anoniem
M@XXER
6 antwoorden
 • Ff eruit en erin kan helpen. Maar dit komt me ergens bekent van voor. Dacht in de faq of zo. Misschien is het geheugen brak? Zit er nog garantie op?
 • [img:6dc015d729]http://murderers.members.creativehosting.nl/test.JPG[/img:6dc015d729]

  Dit zie ik op mijn scherm.

  Ik heb naar de klantenservice gebeld en die zeiden dat ik nieuwe drivers moet downloaden, gedaan > zelfde probleem. Ze zeggen dat ik ook ff de videokaart eruit moet halen er opnieuw in moet doen. Kan ik dat doen zonder problemen te krijgen met opstarten etc, en of dat ik drivers opnieuw moet installeren?

  Iemand nog andere tips?
 • Jahoor je kan gewoon je videokaart er uit halen er opnieuw in stoppen, daarna de pc weer aan om te kijken of ie het weer normaal doet.
  Voor de rest, ik weet niet of je je videokaart heb overgeklokt? Zoja zet die dan weer terug op standaard waarden en kijk ook meteen even of de koeling van je videokaart goed functioneert (Dus dat ie niet vol met stof zit ofzo)
 • [quote:a6616f4ab3="R-bin"]Jahoor je kan gewoon je videokaart er uit halen er opnieuw in stoppen, daarna de pc weer aan om te kijken of ie het weer normaal doet.
  Voor de rest, ik weet niet of je je videokaart heb overgeklokt? Zoja zet die dan weer terug op standaard waarden en kijk ook meteen even of de koeling van je videokaart goed functioneert (Dus dat ie niet vol met stof zit ofzo)[/quote:a6616f4ab3]

  Nopes, ik overclock niet, ben te b00n voor dat soort "enge" dingen :oops: . En er zit idd nog garantie op. Ik laat anders ook maar een monteur langskomen denk ik.
 • Ziet er uit als defect of oververhit videogeheugen, als het nog steeds is met een open kast zou ik inderdaad een beroep op je garantie doen.
 • Je hebt dit probleem toch pas geleden ook nog gehad, toen je die computer net gekocht had. En nu heb je het zelfde probleem weer?

  Ik zou gewoon weer die klante service bellen en hun dit klusje laten klaren.

  :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.