Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Foutmelding instalatie ATI drivers

Anoniem
tengelgeer
6 antwoorden
 • Hoi,

  Ik heb vandag me nieuwe moederbord, CPU en geheugen binnen gehad.Mobo: ASrock K7S8X, CPU XP 3000+. Ik heb alles netjes ingebouwd en een verse instalatie van Windows XP gedaan. Nu wil ik de driver van me videokaart, ATI 9500 Club 3D, instaleren en krijg in bij zowel de nieuwste als de versie op de cd de foutmelding 0x80040707. Ik heb al wat gezocht maar vond niets meer dan DirectX 9 instaleren, dat heb ik nu gedaan maar nog niets. Iemand een idee?

  Timo
 • [quote:61acfbf512="tengelgeer"]Ik heb alles netjes ingebouwd en een verse instalatie van Windows XP gedaan. Nu wil ik de driver van me videokaart, ATI 9500 Club 3D, instaleren en krijg in bij zowel de nieuwste als de versie op de cd de foutmelding 0x80040707. [/quote:61acfbf512] Had je Windows XP Service pack1 ook opnieuw geïnstalleerd?
 • Heb een Windows CD incl SP1. Deze is dus ook opnieuw eropgezet met de instal van win.

  Timo
 • Heb je het ook al geprobeerd met de drivers van guru3D? http://downloads.guru3d.com/download.php?id=18 Dus ook met die WHQL drivers?
 • Nee, nog niet. Zijn die zoveel anders dan? Nouwja, ik ben het nu aan het proberen. Nouwja, als ze vandaag nog binnen zijn. Met deze snelheid duurt het nog 3 uur, het ik daarom 2,5Mbit :P

  Timo
 • Ik zou even opnieuw beginnen met je instalatie, dus opnieuw windows erop (incl SP1), daarna de drivers voor je moederbord, vervolgens DirectX 9.0b en dan als laatste de Catalyst 4.5 drivers (zie FAQ voor directe link).

  Je moet pas de drivers voor je videokaart instaleren nadat je de moederbord dirvers en DirectX 9.0b erop hebt staan

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.