Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

WDM driver

Anoniem
rob bogers
4 antwoorden
 • In apparaatbeheer zag ik dat mijn Nvidia WDM video capture (universal) driver een geel uitroepteken had, dus ik dacht stuurprogramma bijwerken en klaar is kees. Maar dat dacht ik fout want na de installatie krijg ik een melding dat de driver niet start. Ook op de website van Nvidia gekeken en de WDM driver gedownload en dan krijg ik de letterlijke melding: Er is een probleem met de installatie van deze hardware, Dit apparaat startniet (Code 10). Kan iemand mij helpen?
 • wel goede genomen?

  zie FAQ http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=99415 en kijken bij WDM drivers
 • Zoals geadviseerd heb ik de WDM driver gedownload met TV-out en geinstalleerd maar het uitroepteken blijft staan. Ik heb een Asus Ti4200 graphics card. met TV-out
 • Dit probleem komt veel voor. Ook ik had er last van. Nadat ik de nieuwste drivers had geinstalleerd was het echter verholpen.

  Om het nog eens te proberen: Verwijder de wdm en de gewone videodrivers. Opnieuw opstarten en de nieuwste videodrivers installeren. Ik dacht 56.72 of zoiets. Dan waarschijnlijk weer opnieuw opstarten en deze downloaden en installeren. Dan moet het werken.

  Denk verder ook aan de nieuwste AGP drivers van je chipset en dx9.0b


  [Edit] Wil je even op de site van ASUS kijken welke je hebt? En dan even de goede link posten? Er zijn nl 3 verschillende ti4200 dus vandaar. De link brengt je direct bij de product lijst.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.