Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

2e monitor werkt niet meer -- wel met opstarten

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Weet niemand hier het antwoord op? :cry::( want ik heb hier nu al behoorlijk lang last van, en die 2e monitor staat hier nou ook zo voor jan met de korte achternaam :P:(
 • Een goedenavond allemaal :D

  Ik kom hier weer met een probleem =)
  namelijk: mijn 2e monitor werkt niet meer :\ tenminste: hij doet het, hij is heel, niet kapot ofzo, want hij doet het wel met opstarten, je ziet gewoon het windows logo enz, maar als hij bij het inlogvenster komt in WinXP..
  dan begint het :P
  het scherm word gewoon zwart: No input enal.. da's ook nie aardig :\ want eerst deed'ie 't wel gewoon, en sinds ooit, toen ik 'm weer aanzette ::
  deed 'ie gewoon niks :cry: weten jullie wat 't probleem is of kan zijn, en dan misschien ook 't antwoord? :P specs hieronder.

  bvd dan :)

  ik heb trouwens ook niks aan de eigenschappen of resolutie of weet ík veel wat veranderd..

  [b:9682a9c2c4]
 • is het een dual monitor setup ?

  en hoe, door middel van een extra videokaart of 2 monitoren op 1 videokaart ?

  Als het om een andere pc gaat, ik had het probleem ook op drome na een stroomuitval, bleek me videokaart half dood te zijn, hoeft bij jou niet het geval te zijn, is het geen verkeerd ingestelde resolutie ??
 • 2 monitoren op 1 videokaart,

  maar dual monitor setup, wat?

  het is nog steeds dezelfde pc.. gewoon netjes uitgezet, toen ik 'm de volgende ochtend weer aanzette deed 'ie 't maar tot de login, en sindsdien doet 'ie dat tot zo ver.
 • oké… ik heb nog wat gemerkt: ik heb nu 2 keer gehad, zit wel 2 maanden tussen ofzo, als ik gewoon midden ergens in zit te werken ofzo op m'n pc, wordt ineenkeer het beeldscherm zwart :S ik tikte een keer heel erg licht tegen m'n videokaart aan, en toen was het beeld er weer :\
  je zou zeggen dat 'ie niet goed vast zit/zat maar er is echt niks aan te zien.. hij zit gewoon ramvast in m'n mobo.
  weten jullie het antwoord? of is m'n radeon 9600xt gewoon kapot?!
 • ik heb m'n drivers opnieuw geinstalleerd, nou werkt alles weer :D tenminste.. mijn 'hoofd'-monitor wel, als ik de stekker van m'n 2e monitor in m'n pc stop, in m'n videokaart, dan blijft het beeld op de 2e zwart, en gaat de hoofdmonitor ook in 'slaapstand'..
  Weten jullie hier een oplossing op? Haha bvd.. :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.