Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

irritant

10 antwoorden
  • ik heb net een nieuw spel America's Army ik vind het een harstikke leuk spel alleen krijg ik de laatste tijd wel heel erg vaak dit bericht No Label [b:fb8bd46897]OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1198 MHz with 511MB RAM Video: NVIDIA GeForce2 MX 100/200 (5672) General protection fault! History: FSortedIndexBuffer::GetContents <- FD3DDynamicIndexBuffer::AddIndices <- FD3DRenderInterface::SetDynamicIndexBuffer <- RenderStaticMesh_Type2 <- RenderStaticMesh <- FDynamicActor::Render <- FDynamicActor::Render <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FPlayerSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop [/b:fb8bd46897] en het spel sluit af weet iemand misschien hoe ik dit kan oplossen???
  • Volgens mij is je videokaart net niet voldoende voor dit spel, of je mist DirectX 8.1: http://www.americasarmy.com/support/faq_win.php?p=1&t=4
  • Probeer ook windows up-to-date te houden. Dus SP1 en andere updates. Verder dus ook dx9.0b en nieuwste videokaart drivers.
  • die error krijg je het meeste in levels als pipeline enzo? ik herinner me nog dat in level bridgecrosing ik het minste last had van die errors 8) het ligt aan je videokaart, die trekt het gewoon niet zet dus alles op low lower lowest btw kijk je ook wel is door muren heen?
  • [quote:bf83d8a851="Comp-Freak"] Verder dus ook dx9.0b [/quote:bf83d8a851] Het lijkt me niet verstandig om DirectX 9 te installeren op een videokaart die dat niet ondersteunt. Is net zoiets als WinXP installeren op een PII.
  • Ik heb een DX 7 kaart, GF4 MX 440, en daar moet ook dx 9 op, anders draait vice city, NFSU en UT2003 niet.
  • De laatste versie van AA geeft dit probleem op XP, ik heb op het forum (van AA) hier enkele berichten over gezien, maar niet verder gelezen. Ikzelf heb het probleem ook, maar nog niet de moeite genomen het uit te zoeken.
  • Verhaeln gaan de rondte dat je niet moet switchen van spelers als je dood bent, maar lekker voor de tijd naar je corps moet blijven kijken. Op het forum schijnen geen echte oplossingen te staan.
  • [url=http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=46316]Hier[/url] het volledig bugreport op het forum van AA.
  • [quote:c5018fad8c="Obi-wan-kenobi"][quote:c5018fad8c="Comp-Freak"] Verder dus ook dx9.0b [/quote:c5018fad8c] Het lijkt me niet verstandig om DirectX 9 te installeren op een videokaart die dat niet ondersteunt. Is net zoiets als WinXP installeren op een PII.[/quote:c5018fad8c]Dit vind ik echt onzin, sorry hoor. maar je moet juist wel de laatste versie installeren om er van verzekerd te zijn dat spellen draaien. De direct 9 effecten worden automatisch uitgeschakeld als je kaart het niet ondersteund.... de vergelijking met win XP op een PII gaat niet op

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.