Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

paarse streepen

Anoniem
Interficior
7 antwoorden
 • hoi ik heb een probleem met me vidoekaart ik zie op me scherm allemaal paarse streepen verticaal ik heb een hercules 9700 pro nou is wel mijn vin van me kaart kapot ik gebruik de nieuwste drivers van ati wie kan mij helpen a.u.b
 • als ik een plaatje versleep dan laat het een paarse streep na
 • Handig he, punten. :wink:

  Maar als de ventilator(als je dat bedoelt met de vin) kapot is, moet je er wel direct een nieuwe opzetten, anders kan ie doorbranden.Die strepen kunnen dan komen omdat ie te warm wordt.
 • De editknop zit rechtsbovenaan :)

  Maarre, bedoel je met vin een fan, of een vin van een fan? Zet een een tafelventilator tegen je kaart aan (laat hem ertegenaan waaien), dus met je kast open, en kijk of het probleem dan minder wordt/weg is.
 • [quote:00a8d97b3f="Interficior"]De editknop zit rechtsbovenaan :)

  Maarre, bedoel je met vin een fan, of een vin van een fan? Zet een een tafelventilator tegen je kaart aan (laat hem ertegenaan waaien), dus met je kast open, en kijk of het probleem dan minder wordt/weg is.[/quote:00a8d97b3f]ik denk dat ik dat effe doe een ventilator er tegen aan zetten ik hoop dat ie het dan doet ik ben ook me garantie bewijs kwijt :cry:
 • [quote:33b1542bca="andreee"][quote:33b1542bca="Interficior"]De editknop zit rechtsbovenaan :)

  Maarre, bedoel je met vin een fan, of een vin van een fan? Zet een een tafelventilator tegen je kaart aan (laat hem ertegenaan waaien), dus met je kast open, en kijk of het probleem dan minder wordt/weg is.[/quote:33b1542bca]Ik denk dat ik dat even doe, een ventilator er tegen aan zetten. Ik hoop dat 'ie het dan doet want ik ben ook me garantie bewijs kwijt. :cry:[/quote:33b1542bca]
  Mja, als het dan veel beter wordt, moet u gaan kijken naar een videokaartkoeler. Ik weet niet welke videokaart u heeft, maar als u 4 gaatjes rond de GPU heeft, heeft u een grote keuze uit koelers.
 • ik heb een 9700 pro van hercules,maar kan op een vidoekaart ook zo water koeler?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.