Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Upgraden verstandig of geld wegsmijten?

4 antwoorden
  • Momenteel draai ik De 9700 pro op mijn P4 2,8G met 1024 DDR. Hoewel eigenlijk behoorlijk tevreden vraag ik me af of een upgrade naar de nieuwste ATI z'n geld zal opleveren. Zal ik, gezien de nieuwere games die aan komen stormen, met een X800 (pro/XT) een duidelijke boost krijgen, of komt die boost pas echt tot z'n recht als ik ook de processorsnelheid verhoog (wat ik niet van plan ben op dit moment) Het is een forse inverstering, en ik vroeg me af of m'n verwachtingen niet te hoog zijn.
  • ik denk dat je het wel merkt maar hoger als een 6800GT of een X800pro zou ik niet nemen, dan heb je weer een supersnelle processor nodig
  • Inderdaad, je CPU is een bottleneck, meer als een 6800GT moet je niet doen. Een 6800, x800pro of 6800GT is een behoolijke vooruitgang op de Radeon 9700, als je graag games wilt spelen is het geen weggegooid geld.
  • Ik heb eens gekeken naar de dagprijzen van de X800pro, en zie dat per merk er best verschillen zitten. Is het fabrieksmerk belangrijk of kan ik gewoon voor de goedkoopste gaan? PS Red Dragon: je schrijft dat ik vooruitgang zal hebben tov mijn Radeon 9700, maar ik heb een 9700 pro. Was het een typo of wordt het verhaal nu anders?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.