Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

videokaart opknappen?

Anoniem
R-bin
3 antwoorden
 • Ik ben ergens eens iets tegen gekomen op het net over het verbeteren/controleren van een videokaart voor de montage , ik wil dat nog eens overlezen om mijn kaart een 100% nieuwstart te geven voordat er een beetje ge OC`t gaat worden.
  Dus eigenlijk de slordigheden die bij de fabrikage/montage van de kaart in de fabriek uitsluiten !
  Wie kan mij een beetje aansturen?
 • Waar had je dat gelezen dan? Want het enige wat ik kan bedenken is het er af halen van de koeler en deze met nieuwe pasta er weer op doen. (of bedoel je dat ook?)
  Voor de rest kan je weinig aan die kaart verbeteren wat de fabrikant niet goed heeft gedaan ofzo, je kan moeilijk wat weerstandjes er af halen en er opnieuw op solderen :D
 • Weet ik niet, in een of ander testverhaaltje, ik dacht andere pasta voor GPU en mem en iets over bevestiging van van de delen?
  En waarom, ik heb soms wat probleempjes met mijn kaart en of decdriver, alles heel vaag, meestal wordt voorzichtig naar de softwate gewezen ,maar alle drivers zijn de revue al gepasseerd zonder dat ik bij voorbeeld toch opeens weer een keer verrast werd door een nieuwstart etc. of het afsluiten van explorer.
  Het gaat hier dus over de MSI 5700 ultra

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.