Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

NVIDIA Driver deugt niet?????????????

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Hallo,
  Ik heb een NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X, zodra ik de nieuwe driver heb geinstalleerd (20mb) kan ik geen films meer zien, geen beeld alleen geluid is te horen.
  Wie kan mij hiermee verder helpen met de oplossing???????
 • WAt dacht je van codecs?

  Welke driver btw?
 • Misschien moet je de overlay even veranderen bij de instellingen voor je videokaart. Rechter muisknop op bureaublad, eugenschappen, instellingen en dan onder geavanceerd (mocht je het niet weten!).
  Succes
 • Of rechtermuisknop > "NVIDIA Analog Display"

  Maar wat wou je daar veranderen?
 • Vreemde bijwerking is een hangend vraagteken ook?
 • [quote:ee0f0485f5="=Rieske="]Vreemde bijwerking is een hangend vraagteken ook?[/quote:ee0f0485f5]God wat zijn we grappig :roll: :-?
 • Aan de codecs ligt het niet, dit was begonnen toen mijn monitor (tft) van die groene strepen begon te vertonen op een zwart scherm.
  Volgens de leverancier moet ik de nieuwste NVIDIA driver installeren, zo gezegd zo gedaan.
  En dit probleem is het resultaat.
  Nu heb ik alle drivers van de videokaart verwijderd, en de oude weer geinstalleerd, en voor zover is het probleem opgelost.
  Wat ik niet begrijp waarom, als de nieuwste NVIDIA driver is geinstalleerd
  dat ik geen films kan zien, alleen het geluid is te horen.
  Aan de instellingen van de NVIDIA display ligt het ook niet.
  Wie weet mag het zeggen.
 • [quote:5fc21505b1="sapu"]Ik heb een NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X, zodra ik de nieuwe driver heb geinstalleerd (20mb) kan ik geen films meer zien, geen beeld alleen geluid is te horen. (..) Nu heb ik alle drivers van de videokaart verwijderd, en de oude weer geinstalleerd, en voor zover is het probleem opgelost. [/quote:5fc21505b1] De nieuwste nvidia drivers zijn meer bestemd voor de DirectX 9 kaarten. Zelf gebruik ik voor een NVIDIA GeForce4 Ti 4200 en een - Ti 4400 video kaart gewoon nvidia driver versie 30.82 WHQL. Bij mij werken deze goed.
  [quote:5fc21505b1="sapu"]Wat ik niet begrijp waarom, als de nieuwste NVIDIA driver is geinstalleerd
  dat ik geen films kan zien,[/quote:5fc21505b1] Daar heb ik ook geen verklaring voor. Maar als er problemen zijn met de nieuwste nvidia drivers, is het beter nvidia driver versie 30.82 WHQL te nemen. Bedoel je een video dvd die je bijvoorbeeld met WinDVD afspeelt?
 • Als je dan ergens voor gaat moet je voor de 45.** gaan. Ik heb eens een dag ze allemaal getest en daarmee was het beeld het beste en haalde ik de hoogste scores bij de 3D Marks.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.