Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TIP: Aanschaf Aopen 6800 LE van Mycom

Anoniem
None
13 antwoorden
 • Wellicht ten overvloede vermeld ik het nog maar even……
  Indien 1 van jullie aanschafplannen heeft voor bovenstaande kaart, let er dan even op dat je een kaart neemt met de "kleine" luchtkoeler.

  Ik heb enorm veel problemen gehad met de uitvoering voorzien van de "grote" luchtkoeler. Farcry liep fantastisch met deze kaart maar Splintercell klapte er gelijk uit. Een goede test blijft uiteraard 3DMark03. De eerste scene met het luchtgevecht doorstond de kaart goed, de tweede scene herstartte de computer spontaan :evil:

  Omdat Mycom van je verwacht dat je de computer meeneemt bij aanchaf van deze kaart is het misschien wel handig om 3dMark03 van te voren te installeren. Na inbouw kun je aan de betreffende medewerker vragen om deze test te draaien.

  Bij deze uit ik ook mijn twijfels over de kwaliteit van bepaalde goederen door Mycom. Ik heb sterk het vermoeden dat goederen die retour zijn gebracht door andere consumenten niet goed worden gecontroleerd door Mycom. Bij de "kapotte" Aopen kaart besloot ik namelijk €120,- meer uit te geven voor een Asus ter vervanging. Ik kon duidelijk zien dat de verpakking was geopend. Na inbouw bij mij thuis bleek ook deze kapot te zijn. Ik kreeg gewoonweg geen beeld. Toen toch maar weer ingewisseld (weer die computer meenemen :evil: ) voor een Aopen kaart maar nu voorzien van kleine luchtkoeler. Deze werkt nu met verschillende games fantastisch. Volgens de medewerker van Mycom is gebleken dat de eerste generatie Aopen kaarten van type 6800 LE niet goed zijn. Fijn dat ze die dan toch even hebben ingebouwd :evil: :evil: (stelletje droplu****)

  Bij deze, een gewaarschuwd mens telt voor twee.
 • Wat een hufters!!! :evil:

  Kapotte (tweedehands) kaarten verkopen als nieuw!! :-?
 • Alsof een kleine of een grote koeler het verschil zou maken tussen *stuk* en werkend…. :roll:
  Enige wat ik ooit bij mycom gekocht heb is een muis :P
  Dus verder boeit het me niet maar zou het niet kunnen zijn dat dit slechts een uitzondering betreft?
  Er zijn namelijk een hoop mycom winkels en de ene winkel is de andere niet…
 • ik heb al een paar dingen gekocht bij de mycom , onder andere 2 moederborden , toevallig beiden kapot gegaan , en een Logitech Momo Racing , die ook alweer kapot was , maar die doet het alweer……

  duz ik heb ook het gevoel dat het retour producten zijn hoor….
 • niet iedereen kan retour dingen kopen :lol:
 • ik koop wel vake dibngen bij mycom( enigste pc zaak met groot assortiment in de buurt) maar ik heb nog nooit problemen gehad met spullen die ik daar heb gekocht… bij mij was ook altijd alles keurig gesealed…… bij welke mycom was dit eigenlijk?
 • is dat rebooten niet gewoon een zwakke voeding, dat die nieuwe kaart net een paar watt minder vraagt als die andere 2 ? je moet niet meteen mycom aankijken als je PC het niet goed doet, en ze hebben je toch prima geholpen door probleemloos een andere in te bouwen. Voor hetzelfde geld stuurden ze em RMA en kon je minstens 3 weken wachten voor je kaart er weer was.
 • ik heb ook nog nooit problemen met MyCom gehad. Miss ligt het wel aan de rest van je pc :roll: .

  Was het filiaal in Eindhoven?
 • hele computer bij mycom
  oke het was een beetje een troepje voordat ik m in gebruik nam maar geen problemen mee.
 • en nu hier verder ;)
  *klik*
 • Ja vind ik ook, de doel van dit topic was om een goede keuze te maken om een 6800 met kleine koeler te kopen. Niet om Mycom af te branden. By the way, mijn voeding is net 2 weken oud en is een Zalman 400 Watt voeding.
 • [quote:136ffd05dd="ancum"]Ja vind ik ook, de doel van dit topic was om een goede keuze te maken om een 6800 met kleine koeler te kopen.[/quote:136ffd05dd]
  Wat wss onzinnig is ;)
 • [quote:684f739597="ancum"]Ja vind ik ook, de doel van dit topic was om een goede keuze te maken om een 6800 met kleine koeler te kopen. Niet om Mycom af te branden. By the way, mijn voeding is net 2 weken oud en is een Zalman 400 Watt voeding.[/quote:684f739597]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.