Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TV-out werkt niet

Anoniem
pjcdeboer
3 antwoorden
 • ik heb zopas een tv out kabel gekocht maar nu krijg ik geen beeld op de tv alles is juist aangsloten er zit een scart adapter tussen, als ik in de instellingen van mijn vga kijk en ik doen zoek beeldscherm dan geeft hij ook niet aan dat er een tv is gevonden ( staat in grijze tekst tss de mogelijkheden ) is er iets wat ik er aan kan doen


  mss specificaties: vga: geforce4 mx 420
  tv : nokia 5524 of zoiets is al ouder model
 • na het installeren van vernieuwde drivers werkt het wle maar het beeld echt niet zuiver genoeg teks is amper te lezen, en de ondertitel van een film kan je niet goed volgen en het beeld van de film is ook al niet al te zuiver
 • Tekst op een website is over het algemeen niet duidelijk te lezen op een TV scherm, maar een ondertitel moet je toch echt makkelijk kunnen lezen. De kwaliteit van je tv ook nog wel eens een effect op het beeld.

  Bij ati heb ik weinig ervaring. De enige ati die wij hebben is een Ati All In Wonder. .en die is er min of meer speciaal voor gemaakt.

  Een handig programma is WinDVD. Die stelt bij mij athans de instellingen automatisch in de best mogelijke configuratie. Voor de benodigde en nieuwste codecs zou ik het K-Lite Media Codec Pack downloaden. En dan het liefst de uitgebreide versie van rond de 27mb.

  Vriendelijke Grt

  Eelke van den Bos

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.