Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

compaq FS740

Anoniem
Obi-wan-kenobi
9 antwoorden
 • Ik heb net mijn c-schijf geformatteerd en bijna alles zit er weer op. Nu wil alleen de driver voor mijn monitor niet lukken. Ik heb hem van internet afgeplukt maar als ik hem dan wil installen via conf. scherm en nieuwe hardware dan vindt hij het bestandje niet. Ik snap er niks meer van, ben nu al zo'n tijd bezig, wie kan me hier mee helpen?
 • Laat je Windows zelf zoeken of geef je zelf aan waar het .INF bestand staat? Welke versie van Windows draai je eigenlijk en heb je wel de driver voor die Windows-versie?

  http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=nl&rule=58148&tool=softwareCategory&lc=en&dlc=nl&product=217311#
 • Ik doe het via conf. scherm nieuwe hardware en dan laat ik hem zelf dedecteren, maar ik geef het ook zelf aan, in beide gevallen ziet hij het bestandje niet. Ik heb het bestandje (SP20813) gedownload en op mijn bureaublad laten neerzetten. Ik kan er helemaal niet aan zien dat het een .exe bestand is. Ik heb Windows 98. Als ik er op dubbelklik dan zegt hij: "c\windows\desktop\SP20813.exe is geen geldige WIN32-toepassing".
  Wordt het zo voor jou iets duidelijker? Ik hoop het want ik snap er geen snars van !!!
 • Hmmm, ja ik zie het: Dat SP20813.exe bestandje zou 2.01MB groot moeten zijn, maar is leeg. Foutje van Compaq/HP denk ik. :evil:
 • Kijk hier 's :wink: :
  http://members.driverguide.com/index.php?action=dosearch&qm0=SP20813.exe&qa5=11&sm=s

  Username: drivers
  Password: all
 • Het is me niet gelukt hoor. Als ik het via detecteren wil installen dan zoekt hij naar een .inf bestandje en dit is volgens mij een .exe. Maar ik geef niet op, blijf proberen. Morgen weer met frisse tegenzin (nog nooit is een format c zonder probs verlopen !!) :cry: :cry: :cry:
  In ieder geval bedankt voor je moeite !!!

  P.s. als je (of iemand anders) nog een ideetje heeft hou ik me aanbevolen!
 • Het is de bedoeling dat je het bestandje opnieuw download :roll:
 • [quote:487b6c078e="krassie"]
  Het is me niet gelukt hoor. Als ik het via detecteren wil installen dan zoekt hij naar een .inf bestandje en dit is volgens mij een .exe
  [/quote:487b6c078e]
  Dat .exe bestandje moet je ook eerst starten …
 • pffieeuuwwwwww…….!!!!!!!!! Ik ben eruit, eindelijk. Alles loopt weer zoals het hoort te lopen. Oo, wat heb ik toch een hekel aan format C !!

  In ieder geval bedankt allemaal voor de hulp (en geduld).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.