Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

2 videokaarten

Anoniem
Comp-Freak
5 antwoorden
 • Hallo allemaal,
  Ik wil in mijn pc 2 videokaarten plaatsen, eentje voor gewoon gebruik van de monitor en eentje voor het gebruik van een aparte monitor in onze winkel om een powerpoint presentatie continu te laten draaien. Dus niet dat bv de email te lezen is op de monitor die in onze winkel aan de muur hangt, maar gewoon op het bureau waar de pc staat.
  Weet iemand of dit kan, dus 2 beelden onafhankelijk van elkaar draaien??
  GRZ

  Pascha
 • verkeerde forum, maar vooruit.

  Ja, dat is mogelijk. 2 monitoren worden gebruikt als 1 groot bureaublad. Je kan zelf het venster van de PP naar de gewenste monitor slepen en de mail op de andere monitor.
 • [quote:652c49e3a4="westi2002"]verkeerde forum, maar vooruit.

  Ja, dat is mogelijk. 2 monitoren worden gebruikt als 1 groot bureaublad. Je kan zelf het venster van de PP naar de gewenste monitor slepen en de mail op de andere monitor.[/quote:652c49e3a4]

  Oke thnks, ik ga het proberen!!

  Passssss
 • Maar wat nou als je 2 toepassingen op full screen wilt draaien? Dat kan op deze manier niet. Dan moet je speciale software hebben die de 2e monitor los aanstuurt, en niet als bureablad toch? Als hij nl z'n outlook venster maximaliseert kunnen de klanten dat op bovengenoemde manier gewoon half meelezen en zie je zelf de andere helft. (gewoon ff een id-tje van mij)
 • Nee, dat klopt niet. Windows zal beide monitoren los van elkaar aansturen. Je kunt dus op beide vensters maximaliseren. Ik heb zelf ook een dual monitor setup (met extra pci kaartje) en dat werkt perfect.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.