Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

SLI benchmark

Anoniem
Red Dragon
12 antwoorden
 • Dat is wel zo maar ik neem aan dat RD ons meteen op de hoogte brengt via dit forum als hij dat getest heeft :P
 • Dit bericht kwam ik tegen op tweakers.net

  http://www.tweakers.net/nieuws/34660

  Dat belooft nog wat met SLI.
  score in 3dmark05 met twee 6800 ultra's: 9297

  dat kan vast nog wel hoger :D
 • heb ik ook gelezen. lekkere score's zonder oc al :D
  is 2x 6600 GT nou goedkoper of duurder dan 1x 6800 Ultra dat vraag ik me af.
 • Grappig dat altijd de tweakers link wordt gepost :P
  Hardocp heeft natuurlijk de echte primeur ;)
  http://www.hardocp.com/news.html?news=MTE2ODAsT2N0b2JlciAgLDIwMDQ=
  Bij tweakers is er wel natuurlijk een leuk verhaaltje om heen gebreid.

  Vooral de vraag van ArneLH is grappig en op tweakers ook gesteld…
  zouden ze zichzelfd in de vingers snijden door 2x 6600 goedkoper te laten zijn dan 1x6800 met dezelfde prestaties? Ik denk dat ze het wel slim genoeg aanpakken om dit niet het geval te laten zijn.
  Handig is het natuurlijk wel om te upgraden als je op korte termijn niet over 6800GT geld kan beschikken maar wel over 6600GT geld en in de toekomst nog een 6600GT kan kopen om toch een goed grafisch gebeuren te hebben.
 • ik post de tweakerslink omdat het dan ook wat beter te lezen is voor mensen die niet super veel verstand hebben er van en nederlands leest altijd makkelijker dan engels he :wink:

  tweakers komt ook gelijk to the point. Als je meer wil weten kan je in tweakers altijd even doorklikken op de source.
 • [quote:2e540867ee="arjant2"]ik post de tweakerslink omdat het dan ook wat beter te lezen is voor mensen die niet super veel verstand hebben er van en nederlands leest altijd makkelijker dan engels he :wink:

  Tweakers komt ook gelijk to the point. Als je meer wil weten kan je in tweakers altijd even doorklikken op de source.[/quote:2e540867ee]
  Op hardocp staat een link naar een leuk artikeltje over SLI met de geschiedenis enzo, best grappig om te lezen dat ook ATI vroeger al met SLI aan de gang is geweest. Natuurlijk is 3dfx *king of sli* en dus overgenomen door nvidia :P.
  HO is nog meer to the point… ze zetten er geen blabla omheen :lol:
  Engels moet toch geen probleem meer zijn in het Engels georienteerde Nederland ;)

  Een beperking bij SLI zal denk ik meer de CPU etc zijn… een 6800Ultra word al snel gebottlenecked door een te zwakke cpu zijn.
  Wil je een beetje flinke SLI draaien moet je dus echt in de hogere regionen gaan zoeken en dus de portomonai flink opentrekken
 • Alles leuk en aardig maar ik vind de bron niet echt betrouwbaar, HardOCP wel hoor, maar die hebben het van nVidia.
  cijfers van nVidia zelfs zijn altijd veel te rooskleurig

  Eerst maar echte benchmarks zien van een gerenormeerde site.

  of nog beter, eerst zelf maar even testen, 8)
 • [quote:f924a8d312="Red Dragon"] of nog beter, eerst zelf maar even testen, 8)[/quote:f924a8d312]Heb jij er nog geen gekregen? Wij zijn erg benieuwd aangezien we jou wel als betrouwbaar rekenen :wink:
 • Nee ik heb er nog geen een, ik hoop eind November, begin december een SLI plank plus wat SLI GeForce kaarten te bemachtigen, helaas moeten we even geduld hebben
 • [quote:ffb92fc170="Red Dragon"]Nee ik heb er nog geen een, ik hoop eind November, begin december een SLI plank plus wat SLI GeForce kaarten te bemachtigen, helaas moeten we even geduld hebben[/quote:ffb92fc170]Hmmm dat word dus pas het Januarie nummer van C!T :cry:
 • [quote:47c307ceda="R-bin"]Dat is wel zo maar ik neem aan dat RD ons meteen op de hoogte brengt via dit forum als hij dat getest heeft :P[/quote:47c307ceda]Maar hij mag natuurlijk niet alle bevindingen direct bekent maken he.
 • Dat is weer afhankelijk of hij onder NDA staat of niet ;)

  [H] is trouwens een rare site hoor vooral die Kyle is maar een vreemde vent. Jaren waren ze grote vrienden met de groene reus en dan opeens hadden ze ruzie, maar blijkbaar zijn ze weer vriendjes aan het worden 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.