Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuwe fan voor Gf4 Ti 4400

Anoniem
jwspruyt
8 antwoorden
 • De reden dat ik ooit een fx5900XT heb gekocht is dat mijn oude geforce het in games ineens niet meer deed. Bleek achteraf zo te zijn dat de fan was vastegeslagen en hij zich in games oververhitte. Nu heb ik hem in mijn extra internet pctje gestopt (die het eindelijk doet :P ) en vindt em toch wel warm aanvoelen. Het dingetje is er reuze makkelijk af te schroeven maar waar kun je zo'n ding bestellen???
 • Heb je deze al eens bekeken? Hier is de url:www.titan-cd.com/english/cuv2ab_rhs_diy.htm Dit is best een goede koeler (vind ik zelf), kost op een computerbeurs ongeveer €9 en is gemakkelijk zelf te monteren. Deze heb ik ook op m'n GF4 Ti4200, en draait als de beste.

  Helaas heb ik 'm nog nooit bij computerzaken zien liggen, alleen maar op beurzen. Hij wordt kompleet geleverd met koelpasta, schroefjes, molexje voor de aansluiting en ook nog 8 RAM heatsinks, kun je je kaart ook nog een beetje mee opleuken :wink: Of ze wat doen weet ik niet, ik hou me niet met overklokken of zo bezig. Er is ook nog een eenvoudige versie leverbaar zonder heatsinks en een kunststof fan op de koelplaat, in plaats van een koperen fan. Deze kost ongeveer €6. Groetjes van J.W.
 • Misschien is deze ook wel iets: http://shop.freezinghardware.nl/index.asp?Pagina=00003&ItemID=1094
  Deze cooler wordt door heel veel bedrijven verkocht (sharkoon, revoltec, iceberq e.d.). Ik heb die van sharkoon en het enige verschil is dat revoltec er andere ledjes in heeft gestopt. Hij is 12 euro zonder verzendkosten…
 • die komt me bekend voor :P

  [size=9:ef31f1c56c](heb ik op me gf4 mx 440)[/size:ef31f1c56c]
 • Als ie stil moet zijn kan je natuurlijk ook zo'n passief zalman geval kopen, heb ik op mn gf4 mx.
 • Ziet er leuk uit, alleen gaat de fan er wel makkelijk uit maar of de houder ook zo makkelijk los gaat :-? die zit denk ik gelijmd.

  edit: man man 7,5 euro bestel kosten….
 • die cooler die jwspruijt noemt zit volgens mij ook op hercules kaarten
 • Heb gemaild naar Inno3d maar kreeg mail terug dat ik buiten de garantie zit wel stuurde ze me deze pagina:

  http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1394.htm
  Na een langen zoektocht alleen te verkijgen bij een vage webwinkel waar niet eens is te vinden wat de verzendkosten zijn (18 euro zonder verzendkosten!!!).

  naja dan maar zon ander dingetje kopen of kijken of ik die hccdagen kaartjes kan vinden

  na zoeken op de 1e link procuct (die titan):

  [img:4676dbb91e]http://www.silverview.nl/www/catalog/images/koelergf4ti.jpg[/img:4676dbb91e]
  Dit is wat er nu op zit :D .12 euro

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.