Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

TFT aansluiten op pc en notebook ?

Anoniem
EdeVries
4 antwoorden
 • Ik heb hier een TFT-scherm staan dat op de DVI-aansluiting van de pc is aangesloten. Op de monitor zit ook nog een analoge aansluiting, maar die wordt nog niet gebruikt.

  Nu heb ik sinds kort een notebook (van de baas) met een docking-station daarbij. Op die notebook en op de dock.stat. zit allebei een analoge uitgang om een monitor op aan te sluiten.

  Kan het kwaad als ik daar het TFT-scherm op aansluit, terwijl die ook nog aangesloten zit op de pc? Of moet de pc dan uitstaan? Ben beetje bang dat ik iets 'opblaas' ofzo in notebook, pc of tft.
 • Als je de PC los trekt en vervolgens de analoge aansluiting aan je lapflop doet, werkt het. Iets opblazen doe je niet, heb ik ook nog nooit gelezen. Of het goed is voor je pc/monitor weet ik niet, maar zal wel meevallen :).

  Tegelijk aansluiten lijkt me moeilijk gaan. Denk dat dan óf de monitor naar vga switch, en het dvi beeld dropt óf dat de monitor niets doet en niets aantrekt van dat extra aangesloten systeem.

  Jochem
 • RD heeft zn test systeem en zn eigen systeem beide op zn TFT scherm aangesloten, hij kan kiezen welke bron hij gebruikt, zn toetsenbord en muis deelt hij dan via een KVM switch

  dus het moet mogelijk zijn, misschien de website van de fabrikant of de handleiding raadplegen of dit tot de mogelijkheden van het scherm behoort
 • Ja dat had ik inderdaad totdat ik sinds gisteren avond een E511S op me bureau heb staan (beeldscherm wat op de hcc dagen bij het SLI systeem stond) 8)

  Maar goed.. je kan inderdaad 2 systemen aansluiten op 1 tft, op je tft scherm zit doorgaans een knopje waarmee je kan wisselen van analoog naar digitaal en andersom, hiermee wissel je dan dus van pc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.