Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nvidia geforce fx 5200go / geforce 4 mx 440 go?

8 antwoorden
  • Ik heb gister me hp pavilion laptop binnen gekregen maar nu zag ik dat er een geforce 4 mx 440 go inzat. Mij loijkt dus dat de fx 5200go stukken sneller is dan de 4mxgo? ( 4 mx go is directx 7? ) Op internet kon ik het niet echt vinden, maar anders bel ik maandag meteen hp en eis een andere laptop.
  • Zal niet ontzettend veel schelen, die FX5200... Neem liever Mobility Radeon 9700 :) Het verschil tussen MX440 en FX5300 zal je niet goed merken, en HL2 moet je er echt niet op verwachten te draaien :wink: . Wdb zou ik niet moeilijk doen en hem gewoon houden, tenzij ze jou een FX beloofd hadden... suc6
  • En is een 4 mx go directx 7 of 8? Volgens mij is een fx 5200 net wat sneller en alle spellen doen standaart directx 8 op een FX kaart.
  • Tuurlijk is ie dat maar niet zo heel erg veel sneller, nauwelijks merkbaar... Enne, ik weet niet of dit dom is wat ik zeg, maar ik heb op mn oude pc ook een mx440 en daar gaat ook gewoon dx9.0c op :wink: //Edit: Features 8X AGP Support nView Display Technology Lightspeed Memory Architecture (LMA) II Technology MX Memory Crossbar Integrated Dual 350MHz Dac’s Integrated Dual-Channel TMDS Transmitter Integrated TV Encoder Supporting 1024X768 Resolution Accuview Antialiasing Video Processing Engine (VPE) Highest Quality and Highest Performance Microsoft Windows XP Support Unified Driver Architecture (UDA) Microsof DirectX Optimizations and Support Complete OpenGL 1.3 and OpenGL support ja dus, gewoon dx9
  • hij kan met direck x 9.0c overweg, alleen hij ondersteunt alleen allee functies van DX7
  • ja inderdaad, dus het beeld zal niet mooier zijn.
  • nee daar ligt het bepaal je het beeld helemaal niet aan, dit is net als zeggen "oh, de geforce 4 gaat overweg met DX9 en de Geforce 6800 ook dus het beeld zal niet mooier zijn" :lol: .... Nee dat ligt puur aan kloksnelheden en andere specs van de videokaarten natuurlijk.
  • ik bedoel dat de fx5200go mooiere effecten kan laten zien doordat hij directx 9 is terwijl de 4 go direct x 7 is die dus ook effecten van directx 8 niet kan weergeven.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.