Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

matig beeld bij spellen

Anoniem
thijs1981
11 antwoorden
 • Met mn ati 9600XT 128 mb doen al mn spellen het goed maar over een groot deel van de spellen, zoals manhunt, silent hill 2 en 3 zit een soort van ruis. Best wel irritant.
  Kijk maar op dit plaatje wat ik heb gemaakt tijdens silent hill 3, vind het echt dramatisch.

  [img:ebc32abcf0]http://www.student.ru.nl/t.wijnker/silenthill.JPG[/img:ebc32abcf0]  Hoop dat iemand weet welke instellingen ik eventueel kan veranderen waardoor dit beter wordt.

  Ik heb de 4.11 drivers met de agp op 4x en fastwrite uit.
  De reden daarvoor zie een ander topic

  Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
 • Die ruis is er voor de sfeer, dat hoor dus zo
 • Dat denk ik ook ja, dat is wel vaker met van die vage creapy spellen :wink: maar als het ook bij gewone spellen zo is (probeer eens iets al de sims of nfsu) dan ligt het waarschijnlijk wel aan de drivers, maar daar zijn andere topics voor:wink:
 • [quote:a19f019ad9="Mr. Koentjuh"]… maar daar zijn andere topics voor :wink:[/quote:a19f019ad9]Wat bedoel je daarmee koen? (jah, srry, ik spreek je er toch ff op aan)

  Dit topic is zijn probleem, en als het met drivers te maken heeft, moet dat gewoon hier gepost worden. Het driver topic is meer voor de nieuwe ontwikkelingen. Ik hoop dat dit duidelijk is anders PB me maar.
 • Oke, srry Mark, ik moet hier alles ook nog een beetje verkennen… :oops:
 • Farcry, sims 2, nfsu daar is het weer niet.
  Dacht misschien heeft het iets te maken hoe het spel samenwerkt met de drivers.
  Zou het dan echt voor de sfeer zijn :-?
  Dan mag silent hill 3 van mij rechtstreeks de prullenbak in, vind ik er dus echt niet uitzien. Vind dat daar heel erg storend, bij de andere 2 spellen valt het nog redelijk mee.
  Maar bedankt voor de reacties.
 • kijk maar eens bij deze screenshots http://www.gamershell.com/hellzone_Playstation_2_Silent_Hill_3.shtml, dan zie je dat het inderdaad bij het spel hoort :-?
 • Ziet er op sommige shots ook niet echt geweldig uit, maar op sommige weer wel. Vind ze iig wel mooier dan bij mij, maar misschien dat het verderop in het spel wel wat beter wordt.
  Heb in mn drivers wel de schuifjes naar betere graphics gezet maar zie daardoor nou niet echt verbeteringen.
 • Jah, hehe, dit zijn screens van de Playstation 2, dat is ook wel anders dan bij een pc. Dat lijkt me niet zo gek. Ik blijf er toch bij dat het voor de sfeer is :wink:
 • [quote:c35b4862cc="Mr. Koentjuh"]Jah, hehe, dit zijn screens van de Playstation 2, dat is ook wel anders dan bij een pc. Dat lijkt me niet zo gek. Ik blijf er toch bij dat het voor de sfeer is :wink:[/quote:c35b4862cc]

  Daarmee bedoel ik ook te zeggen dat het de sfeer van het spel is :wink:
 • Lijkt net of je anisothropic filtering heel ver open staat :o
  Das niet fijn spelen zo nee :-?
  Als dat zo hoort :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.