Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Resolutie scherm

Anoniem
Comp-Freak
4 antwoorden
 • Net een foutje gemaakt. De resolutie van mijn beeldscherm aangepast. Kreeg de melding: Out of range, iets met teveel Mhz. Nu ging mijn beeldscherm niet terug, het bleef op zwart. PC opnieuw opgestart, gewoon beeld, maar wanneer ik in Windows kom krijg ik weer een zwart beeld aangezien de resolutie staat op hetgeen wat mijn beeldscherm blijkbaar niet aankan.

  Hoe los ik dit op, gelukkig heb ik de beschikking over een andere pc zodat ik dit kan typen.

  In de bios kijken heb ik gedaan, maar kan nergens resolutie aanpassen …

  Groet,
 • Probeer de instellingen terug te zetten in veilige modus, de PC zal in die modus op 600x800 en als standaard VGA opstarten. Dan moet t wel lukken
 • [quote:ce8bdfdd8d="Anjo"]Probeer de instellingen terug te zetten in veilige modus, de PC zal in die modus op 600x800 en als standaard VGA opstarten. Dan moet t wel lukken[/quote:ce8bdfdd8d]

  Ik ga het proberen,
 • Hallo, D spaans,

  Dit probleem kun je gemakkelijk oplossen door aan je computer een monitor aan te sluiten die deze resolutie wel aan kan, en zo de resolutie terug juist in te stellen voor jou monitor.

  Heb dit ook al eens meegemaakt. eens vragen bij een kennis, of in een computerwinkel. Op een groot CRT scherm bijvoorbeeld, 19 inch of zo.

  Groeten, Gunther.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.