Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Heb ik mijn videokaart doodgemaakt?

Anoniem
Vandread
19 antwoorden
 • mjah ik heb hem bij VI computers gekocht voor 200 euro.. probleem is dat ik de bon kwijt ben.. echt iets voor mij GVD
 • [quote:8d9f6c11df="@ liq.."]mjah ik heb hem bij VI computers gekocht voor 200 euro.. probleem is dat ik de bon kwijt ben.. echt iets voor mij GVD[/quote:8d9f6c11df] Heb je de kaart ook gesoftmod? Zoja, zet die instellingen es terug, en kijk of ie het probleem dan nog geeft…

  Als dat ook niet helpt vrees ik het ergste.. :(
 • Ik heb een XFX GeForce 6800 LE.

  Ik vond dat mijn koeler onacceptabel veel herrie produccerde, dus ik heb een NV Silencer 5 gekocht. De installatie ging perfect, tot ik de kaart weer in mijn PC had gestopt, en merkte dat na het opstarten van de computer er geen beeld kwam.. helemaal niets, het beeld springt niet eens aan..

  Ik heb een BIOS reset gedaan, geen resultaat
  Ik had nog even de kaart in een andere PC gedaan, daar werkte hij wel, maar niet goed. er zaten strepen door het beeld, en je kon eigenlijk bijna niets van windows zelf zien
  Ik heb toen maar wat pasta van de GPU afgehaald met een paar tissue's, en toen weer terug in mijn eigen pc gedaan, geeeeeen resultaat.
  Toen heb ik de chip bekeken of er misschien brandplekjes waren, niets te zien. Ergens anders op de kaart ook niet.

  Wat kan dit in godsnaam zijn.. Heb ik mijn graka vermoord???
 • Die kans is idd erg groot. Want als ie het ook niet doet in een andere pc…

  Ik weet niet waar je hem gekocht hebt, maar misschien kun je het personeel van die winkel nog ze gek krijgen dat je een nieuwe krijgt.. :wink:

  Suc6 ermee iig!
 • hoe kan ik die dingen terug zetten als ik niets kan zien? er zit toch geen bios reset functie op, of wel??

  Ik geloof dat er nog wel een extra pixel pipe open stond..
 • [quote:b6754997f7="@ liq.."]hoe kan ik die dingen terug zetten als ik niets kan zien? er zit toch geen bios reset functie op, of wel??

  Ik geloof dat er nog wel een extra pixel pipe open stond..[/quote:b6754997f7] Weet ik zo niet uit mn hoofd heb er verder ook geen ervaring mee. Kijk anders ff in de FAQ daar staat t vast wel in. :wink:
 • kan er niets over vinden… hoop dat er gauw iemand langskomt die weet hie je die softmod terug kunt doen zonder dat je beeld hebt.. :(
 • [quote:104ffc475d="@ liq.."]kan er niets over vinden… hoop dat er gauw iemand langskomt die weet hie je die softmod terug kunt doen zonder dat je beel hebt.. :([/quote:104ffc475d] Zit er geen jumpertje ofzo op de kaart om het bios te resetten?
 • nee.. er zit geen jumpertje of batterij of wat dan ook wat je los kunt halen, of resetten..
 • Pci kaartje lenen bij iemand (niet pci-e maar gewoon ouderwets pci) en daarmee opstarten, dan de bios terug flashen op die 6800
 • [quote:5c9bd617fb="pcguy"]Pci kaartje lenen bij iemand (niet pci-e maar gewoon ouderwets pci) en daarmee opstarten, dan de bios terug flashen op die 6800[/quote:5c9bd617fb] Haha idd, stom dat ik daar zelf niet op kwam.. :P
 • wie heeft er in deze tijden nou nog een PCI kaart.. ik ken niemand met zon ding.. ik kan hem beter naar VIcomputer brengen en hun er naar laten kijken.. Hoewel die gasten ook niet zo veel weten.. maar ik denk dat zij in dat magazijn nog wel zon kaartje hebben liggen.. althans.. dat hoop ik.
 • [quote:bab38a3eae="@ liq.."]wie heeft er in deze tijden nou nog een PCI kaart.. ik ken niemand met zon ding.. ik kan hem beter naar VIcomputer brengen en hun er naar laten kijken.. Hoewel die gasten ook niet zo veel weten.. maar ik denk dat zij in dat magazijn nog wel zon kaartje hebben liggen.. althans.. dat hoop ik.[/quote:bab38a3eae] Je moet gewoon ff rondvragen bij je in de buurt. Kzou et wel heel vaag vinden als helemaal niemand nog een PCI kaartje liggen heeft…
 • hmm… ik niet.. die dingen zijn al een tijdje niet meer zo populair he..
 • [quote:e7480872d8="@ liq.."]hmm… ik niet.. die dingen zijn al een tijdje niet meer zo populair he..[/quote:e7480872d8] Miss kun je het ff vragen in "Te Koop Gevraagd" dr zijn vast wel mensen die je zon kaart voor alleen de verzend kosten sturen willen… misschien heb ik dr ook nog wel 1tje liggen. Als je belang hebt moet je het maar ff zeggen. :wink:
 • Kijk eens op marktplaats of ebay of je nog zo'n kaartje ergens kan kopen. Er zijn vast genoeg mensen een oude 486 of Pentium 1, meestal zit daar wel een PCI kaartje in.
 • En als je de oude koeling er weer terug op zet of aleen de fan ervan aansluit.
 • hoe bedoel je alleen de fan er op aanluit?
 • Hij zal wel een beveiliging bedoelen, echter neem ik aan dat het met beveiliging helemaal niet werkt ipv dat je artifacts krijgt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.