Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

videokaart, tft-scherm

Anoniem
Red Dragon
5 antwoorden
 • hallo,

  ik zit te kijken naar de asus 6600 256 mb PEG. ik wil er niet echt op gaan gamen. maar nfsu 2 moet er wel ( goed) op te spelen zijn :wink: . en verder doe ik er een iiyama 10 ms tft bij, met DVI( e435s-b). kan ik hier dan een beetje vloeiend mee spellen mee spelen :oops: de spellen die ik denk voor 80% ga spelen zijn race spellen. nfsu 2, collin mcgray( of hoe scrijf je da :-? )

  alvast bedankt,

  *Bmwmaster*

  dit is hem, link naar asus, 6600
  http://nl.asus.com/products/vga/en6600/overview.htm
 • En wat wil je weten?

  Wat is je budget voor die dingen enzo?
 • nou wat ik wil weten is of dit een beetje een goede kaart is om een beetje mee race spellen. te spelen. en mischien beetje halo 2 spelen lijkt me ook wel aardig. en of het scherm goed genoeg is om de videokaart bij te houden.

  op vraag 2: mijn budget is beetje 180 euro. wil bij mycom kopen. omdat me vader dat wil. :cry: dus als je op www.mycom.nl een andere betere vervangende kaart vind die ik beter kan kopen.( en kom dan niet aan met van die kaarten van dik €400 eurie!! :evil: daar heb ik natuurlijk niets aan :wink: ) o ja de kaart moet PEG zijn. want dat ondersteunt me moederbord die ik erbij koop( a8n sli deluxe 8) 8) )

  mvg,
 • voor 200 euro is de 6600GT een goede keuze, wel met 128mb

  weet niet wat die bij de mycom kosten
 • Heb geen zin om te zoeken maar ik vertel wel waar je op moet letten ;)

  Een 17" tft werkt het best op 1280x1024
  Zoek dus reviews waar ze bv NFSU2 en games als HL2 en Doom3 (halo2 = fps en meestal vrij zwaar) waar je ziet of een 6600 op die resolutie enigszins acceptabele prestaties geeft….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.