Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Nieuw TFT scherm kopen??

Anoniem
Red Dragon
16 antwoorden
 • ben van plan een nieuw scherm te kopen en wil een tft scherm. Wil zo rond de 400 euro uitgeven. Speel veel games, hebben jullie tips waar ik op moet letten voor het aanschaffen van een dergelijk scherm…en misschien kan iemand wel bepaalde schermen noemen of merken die goed zijn…
 • in de C!T die nieuw is de januari jah.. staat de hele test :roll:

  kijk daar even dan.. :wink:
 • als je de c!t niet hebt: let op een scherm met 12ms reactiesnelheid en een goede helderheid. (ben trouwens ook geen abo :oops: :P )

  Edit: kijk ook eens hier :wink: : http://www.hardware.info/forum/viewtopic.php?p=533407
 • lekker is dat, doorverwijzen naar een ander nedelandstalig forum, dat is het zelfde als wegjaagen ;) (wij kunnen hier blijkbaar geen deskundige hulp verschaffen dat je doorverwijst naar een ander forum)

  Je kan het betse beginnen met Computer!Totaal lezen :)
 • [quote:7de2711a35="Red Dragon"]
  Je kan het betse beginnen met Computer!Totaal lezen :)[/quote:7de2711a35]
  of even zoeken want het is al in een paar topics al verklapt.. :roll: :wink:
 • [quote:b57ada64a0="Red Dragon"]
  lekker is dat, doorverwijzen naar een ander nedelandstalig forum, dat is het zelfde als wegjaagen ;) (wij kunnen hier blijkbaar geen deskundige hulp verschaffen dat je doorverwijst naar een ander forum)
  [/quote:b57ada64a0]
  Ben de laatste tijd ook actief op het forum van Hardware.info en ik moet zeggen dat het n00b-gehalte daar stukken hoger ligt dan hier en de mods daar wel een erg hoge dunk van zichzelf hebben, maar niet laten zien waarom ze eigenlijk zo'n hoge dunk van zichzelf hebben … :roll:

  Je kunt dus beter hier blijven voor deskundig advies waar je nog wat aan hebt. Ca. 400 euro en gamen dus: Dan kom je uit op de 19" BenQ FP937s (12ms). Heb ik ook op aanraden van RD gekocht aangezien ie door liet schemeren dat dat de testwinnaar zou worden onder de 19" TFT's, en heb er nog geen dag spijt van! :D

  Mocht je nog ietsje meer geld over hebben, dan bestaat er ook nog een 19" BenQ FP937s+ (8ms).
 • Die FP937+ ben ik van plan binnekort te gaan testen tegenover een 8ms Samsung 19" die er aan zit te komen, ben benieuwd hoe die schermen presteren.

  de gewone FP937 is inderdaad een erg aangenaam scherm :)
 • Kijk eens naar mijn homepage obi, dan weet je waarom dat geen slimme opmerking was.
 • [quote:6c5782fb25="Obi-wan-kenobi"]en de mods daar wel een erg hoge dunk van zichzelf hebben, maar niet laten zien waarom ze eigenlijk zo'n hoge dunk van zichzelf hebben … :roll:[/quote:6c5782fb25]

  No hard feelings, maar daar zit wel een kern van waarheid in…….
 • Dames en heren, laten we hier geen HWI vs Computer!totaal topic van maken en de vraag beantwoorden waar de topic over gaat.
 • [quote:d6a2a4d9ba="BrigitteW"]Kijk eens naar mijn homepage obi, dan weet je waarom dat geen slimme opmerking was.[/quote:d6a2a4d9ba]

  tss, je vergeet de knipoog (hoop ik).
  Ik kom ook al een tijdje op het hwi forum en ook ik ben het met de opmerking eens. :wink:
 • HJS, best moeilijk om mijn opmerking te lezen he? ;) Nu dus weer on-topic, ook jij HJS! :)
 • [quote:881ea46f0b="Red Dragon"]
  Dames en heren, laten we hier geen HWI vs Computer!totaal topic van maken en de vraag beantwoorden waar de topic over gaat.
  [/quote:881ea46f0b]
  Precies, ik was en ben me er trouwens terdege van bewust dat er ook leden van de Hardware.info crew op dit forum actief zijn. En diep van binnen wist ik ook dat er een dergelijke onvolwassen offtopic reactie zou volgen van HWI zelf (Ok, Obi wordt nu waarschijnlijk verbannen van het HWI forum, boeie. :P).

  ff ontopic maar weer: wat vindt topicstarter trouwens van een 19" TFT? Misschien heeft ie daar net geen ruimte voor een moeten we de 17" Viewsonic VG712 aanraden (die andere testwinnaar).
 • [quote:c686201320="Red Dragon"]HJS, best moeilijk om mijn opmerking te lezen he? ;) Nu dus weer on-topic, ook jij HJS! :)[/quote:c686201320]

  Ja Meneer :P
 • nee wil graag wel een 19 inch beeldscherm en het belangrijkste is dat die goed presteert bij het spelen van games. Kunnen jullie misschien nog wat andere tips geven waar je op moet letten bij het aanschaffen van een tft scherm?
 • 1. of het wel werkt
  2. of er al niet te veel dode pixels zijn
  3. hoe de garantie zit.. :wink:
  4. welke winkel je het haalt.. :o

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.