Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Gainward PowerPack! Ultra 2400 Golden Sample GLH ???

Anoniem
Red Dragon
7 antwoorden
 • Mijn motherboard agp slot is 4x en de bus speed van de Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI-DVI Golden Sample GLH is 8x kan ik die nu wel gebruiken??
  Ik wil wel een ander motherboard kopen maar dan moet ik nog even sparen kan ik zolang al deze kaart gebruiken?

  alvast bedankt
 • Geen probleem je kan gewoon die videokaart in je moederbord prikken ook de prestaties zullen hierdoor niet minder zijn.

  EDIT: is dit trouwens een 6800GT? (denk het wel) zo ja zou je dan ff kunnen zeggen icm welk processor je die videokaart wil gaan gebruiken? Als je processor namelijk wat ouder is dan heb je kans dat deze de bottleneck gaat vormen voor die kaart en dan kan je net zo goed een minder snelle kaart nemen en krijg je dezelfde prestaties.
 • p4 2.4

  (bedankt voor je reactie)
 • wat is een bottleneck eigenlijk ?? en is het ernstig??
 • Ik ben bang dat je processor niet snel genoeg is om optimaal te kunnen gebruik maken van de prestaties van je videokaart, maar dit weet ik niet zeker.
  Iemand anders hier die dit zeker weet?
 • Pentium 4 2,4 ghz is inderdaad niet erg snel in combinatie met een 6800GT, je zult continue in games tegen het feit aan lopen dat je CPU de zwakste schakel is.

  Ik wil niet zegen dat het Overkill is, het kan dus wel, echter om optimaal gebruik te maken van een 6800GT raad ik toch een p4 3ghz of Athlon 64 3000+ aan.
 • ik denk toch dat ik voor een xfx GEFORCE 6800 GT 256MB DDR3 DVI & TV OUT ; ga want die is minder duur en dan kan ik ook betere voeding kopen en hij is minder snel dan heb ik meschien minder kans op een botelneck

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.