Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Asus eax800 pro/2dtv/256 probleem

KEAN
10 antwoorden
  • Het probleem is dat als ik een asus p5ad2 premium opstart samen met de asus eax800 pro kaart dan krijg ik niks tezien van de post en kan ik niet in de bios komen hij boot direct door.

    Ik heb al gedaan:

    Bios update naar 1009
    Alles los gemaakt van het moederbord en geprobeert met alleen mobo, geheugen, cpu en videokaart.

    En hij werkt nog steeds niet.

    Ik heb het ook geprobeert met een x600 pci-e en toen deed hij het perfect en gaat naar de bios zo als het hoort.

    Heb het geheugen ook al in andere bankjes gedaan maar daar werd het ook niet beter van.

    Spec:

    Asus p5ad2 Premium
    DDR2 pc4300 2048
    Asus eax800 256mb
    420waat thermaltake silent purepower

    Alvast bedankt voor uw reacties.
  • Probeer het eens met een CRT monitor. (beeldbuis) Het kan zijn dat je TFT de resolutie van de bios niet kan weergeven.
  • Ik test alleen maar met CRT monitoren.

    Ik heb net ook een nieuwe moederbord gepakt en dat werkt ook niet en die heeft bios v 1008

    Zou het kunnen dat het misschien een conflict geeft tussen videokaart en mobo.

    De kaart werkt wel goed op Asus P5GD2.
  • Als de kaart wel goed werkt op een ander moederbord kan het idd aan de combinatie liggen. Probeer eens een andere videokaart op dat moederbord of die wel de bios weergeeft.
  • Ik heb hem al getest met een andere kaart, STAAT OOK AL BOVENAAN.

    Daar deed hij het wel perfect mee.
  • [quote:b0154eec91="KEAN"]Ik heb hem al getest met een andere kaart, STAAT OOK AL BOVENAAN.

    Daar deed hij het wel perfect mee.[/quote:b0154eec91]Oww, ff overheen gelezen. Rustig maar :wink:
  • [quote:4d5df9949b="Comp-Freak"][quote:4d5df9949b="KEAN"]Ik heb hem al getest met een andere kaart, STAAT OOK AL BOVENAAN.

    Daar deed hij het wel perfect mee.[/quote:4d5df9949b]Oww, ff overheen gelezen. Rustig maar :wink:[/quote:4d5df9949b]

    Ach kan gebeuren he :D maar niemand die iets weet ???
  • Heeft de X800 PRO PEG kaart geen Extra voeding nodig (6 polige voeding aansluiting) ? mijn X800XT PEG heeft dat namelijk wel.
  • [quote:b3c2a52497="Red Dragon"]Heeft de X800 PRO PEG kaart geen Extra voeding nodig (6 polige voeding aansluiting) ? mijn X800XT PEG heeft dat namelijk wel.[/quote:b3c2a52497]

    Jah heeft de kaart en is ook aangesloten, die 6polige stekker wordt verdeelt in 2 molex stekkers. En die zijn op 2 aparte lijnen aangesloten vanaf de voeding.
  • Ik heb een soortgelijk probleem gehad met een Asus A8N-SLI en een Club-3d X800XT PEG, moederbord werkte wel met andere kaarten, kaart werkte wel met andere moederborden, samen werkte ze echter niet.

    Misschien dat een bios update van het moederbord werkt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.