Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

3DMark 2001 SE

Anoniem
Comp-Freak
6 antwoorden
 • Jah, keb weer eens een keer een probleem. 3DMark 2001 SE wil niet draaien. Start simpelweg niet op. Hij staat ff in de processenlijst maar is dan weer weg.

  Nieuwste patch enzo zijn er wel. Nu verdenk ik SP2. Weet iemand of 3DMark 2001 SE moeite heeft met SP2?
 • 3dmark 2001se draait op diverse systemen zonder problemen met SP2 hier. Denk toch dat het ergens anders aan ligt bij jou.
 • Heel appart. Ik had namelijk een schone install gemaakt voor oc-en. Catalyst 4.12 en de nieuwste mobo drivers en toch werkt het niet. Ook onder mijn normale windows install werkt het niet meer.

  Het is btw een SP2 slipstream, door mezelf gemaakt.

  [Edit] en nu mijn videokaart @XT draait wilde ik graag ff 3DMark draaien. En om in een top zoveel te komen maak ik hier alleen maar kans bij 2001 SE :wink:
 • Gebruik hier ook geslipstreamde WinXP met SP2, ook Cat 4.12
  geen probleem op beide pc's
 • Ik ga maar eens goed met deze pc aan het klooien. Hij vertoond vanaf het begin al rare kuren. Dan doel ik vooral op het feit dat ik windows 2k met geen mogelijkheid goed aan het draaien krijg op deze pc. Vraag me toch af waar dat aan ligt.

  Heel vaag dat 3DMark 2001 het ook niet goed wil doen. Had laatst ook al problemen met PCmark 2004, maar dat heb ik maar laten rusten. Maar nu op die nieuwe install werkt het nog niet. Ik zal morgen kijken of PCmark het op die nieuwe install wel wil doen.
 • Met dat moederbord en die CPU kon ik gewoon 3dmark 2001se draaien, vind het maar raar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.