Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Radeon 9200

Anoniem
NoepZor
12 antwoorden
 • Wat voor drivers kan ik voor deze video kaart het best gebruiken?
 • gewoon de nieuwste van www.ati.com ? lijkt mij iig
 • k thx

  trouwens is deze video kaart te overclocke?

  DETIAL's

  Radeon 9200 128 mb ddr
  r9200 series Grahics accelerator
  tv out
  dvi
  2 view
  v tuner (overclock utility
  agp 8x

  greetz

  finalmen
 • Een beetje, maar als je daar niks van snapt zou ik er ook niet mee beginnen want met videokaarten overclocken is volgens mij de kans dat je de GPU molt groter dan bij processoren en het is ook iets ingewikkelder. En zowieso zou je er niet veel prestatie winst mee halen. Een vriend van me haalde met zijn on overgeclockede 9200 en een AMD 64 3200 en 512mb maar 1500 punten in 3D Mark en door over te clocken zal je er niet veel meer halen dus als je een goede beeldkwaliteit wilt hebben, koop dan gewoon een nieuwe videokaart…
 • Ok thx

  nog een vraag ;) :roll:

  ik heb gehoord dat Omega drivers beter zijn? en dat je duz betere prestaties krijgt met die drivers is dit waar of kan ik t beter houwden bij gewone ati drivers?

  greetz finalmen
 • voor die kaart heeft eventuele prestatiewinst weinig nut, net zoals overclocken. Echt sneller zal hij er niet op worden, en games lopen ook niet echt merkbaar beter.
 • [quote:486fdb80b6="NoepZor"]voor die kaart heeft eventuele prestatiewinst weinig nut, net zoals overclocken. Echt sneller zal hij er niet op worden, en games lopen ook niet echt merkbaar beter.[/quote:486fdb80b6]
  Sluit ik me volledig bij aan. Dus echt, al die dingen die je op hebt genoemt helpen niet veel en zullen alles echt nauwelijks verbeteren, dus koop een nieuwe videokaart als je echt van de bottleneck af wilt. (zie je topic in moederborde, processoren, overclocken etc. etc.)
 • k thx ;) maar weet iemand meschien het antwoord op mijn vraag?> :oops:

  [quote:c41326cae1]ik heb gehoord dat Omega drivers beter zijn? en dat je duz betere prestaties krijgt met die drivers is dit waar of kan ik t beter houwden bij gewone ati drivers?
  [/quote:c41326cae1]

  alvast bedankt

  finalmen
 • Zoals ik al zei heeft een eventuele prestatiewinst geen nut, en echt sneller zijn die omega's niet. Helpen alleen soms een beetje bij een snelle videokaart. Ik zou het bij de Catalyst houden, ook prima drivers.
 • ow sry ;) kdacht dat je het toen nog over overclocking had :D


  thx

  finalmen
 • [quote:1250b1cc47="NoepZor"]gewoon de nieuwste van www.ati.com ? lijkt mij iig[/quote:1250b1cc47]

  De FAQ lijkt me een nog betere plaats :)

  [size=16:1250b1cc47]
  FAQ: Zoek hier eerst voor dat je wat post![/size:1250b1cc47]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.