Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

6600GT of 6800LE

Anoniem
Jasper G.
6 antwoorden
 • Ik ben bezig een nieuw systeem samen te stellen, welke video kaart zal ik nemen. Ik twijfel zeer tussen de 6600GT top limited edition of de 6800LE. Is de 6800Le ook te softmodden naar 16pixelpipelines??
 • Ik heb hier pas geleden ook een forum voor geopend. Ik heb uiteindelijk voor de 6600GT gekozen. Ik ben er nu Zeer tevreden over. De 6800LE is ietsjes duurder en je kunt er de pipelines van open zetten. Alleen heb je hier maar een kans van 50%. En deze kans ligt niet in jou handen maar in de handen van het product, namelijk of die pipelines kapot zijn ofniet.
 • Een overgeklokt 6600gt presteert beter dan een 6800le met 12 pipelines open. De 6800LE is wel sneller @ 16 pipelines, alleen is de kans niet heel groot dat je dit haalt.
  Als je naar de polls @ GoT kijkt, dan blijkt dat veel mensen de 16 pipelines halen. Het is aan jou om de gok te durven maken.
 • zoals in het eerder topic gezegt kan je hem gewoon weer ruilen dus als je het geld hebt zou ik de 6800LE kopen.
  als het niet lukt dan ruil je hem voor een 6600GT en ben je alsnog blij :D
 • dank u mensen ik ga het proberen met de 6800, softmodden moet nite al te moeilijk zijn. Van ruilen komt geen huilen
 • kijk wel ff uit met je pipelines want als je er te veel aanzet dan kunnen er beeld fouten ontstaan. Een vriend van mij heeft dat ook geprobeerd
  en het werkte dus niet en het was veel gekloot om de pipelines die stuk waren weer uit te zetten. Dus ik zou niet te snel aan je pipelines beginnen te rotzooien. want in de fabriek zijn ze niet voor de gein uitgezet. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.