Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

X800XT Platinum edition

Anoniem
NoepZor
13 antwoorden
 • Eindelijk na een slechte nacht en 2 uur wachten heb ik mijn X800XT binnen. Ik heb via veilige modus de Nvidia drivers gedeïnstalleerd en daarna pas de Catalyst drivers erop gezet. Natuurlijk even 3dmark03 draaien.


  http://service.futuremark.com/compare?2k3=3608435


  Leuk voor mij :P , maar ik zag ook 1 inperfecte pixel bij Troll's lair. Zal wel zo horen, of niet? Verder is de kaart de test glansrijk doorgekomen.

  Is deze score een beetje goed?

  P4 3000 Mhz
  1024 MB RAM
  X800XT
 • je hebt niet de goede link gepost dus op deze manier kunnen we het niet zien.
  Project publiceren en dan die link hier posten.
 • Huiswerk gedaan. Kaart loopt wel lekker zeg :P

  Volgend de compare Url's sta ik wel in de lijst. Er zijn er maar enkele die met hetzelfde systeem meer scoren. En dan praat je over enkele punten. Ik heb de detonator goed kunnen verwijderen blijkbaar.

  Ik kon de core maar 7 Mhz omhoog krijgen. Kan dat dan geen kwaad in de zomer als het hier binnen 30 graden is?
 • Nou, da's lang geen gekke score hoor, ik kom met 3DMark03 maar op een totaal van 5.650. Maar ik heb dan ook een langzame processor ( een XP2600) en de grafische kaart is ook al wat ouder (een Radeon 9800 pro)

  Als ik jou was zou ik niet klagen, groetjes van Jan Willem en veel gameplezier met je nieuwe speeltje! :P
 • Voor een niet / nauwelijks overgeklokte X800XT PE is het een normale score, als je in de top 20 wilt worden geplaatst moet je de score in de daar voor bestemde topic plaatsen.

  Je bottleneck is je cpu, in games zal je systeem nauwelijks sneller wezen als met een 6800GT of X800XT (non pe)
  Als je echt alles uit die kaart wilt halen zul je een Athlon 64 3500+ of sneller moeten aanschaffen
 • Of de kaart naar mij sturen ;)

  Maar wat wil je eigenlijk bereiken met dit topic ??
  en wat bedoel je met 1 inperfecte pixel ??

  en ja die score is wel redelijk netjes hoor.
 • [quote:faa8c43ca3][i:faa8c43ca3]Maar wat wil je eigenlijk bereiken met dit topic ??
  en wat bedoel je met 1 inperfecte pixel ?? [/i:faa8c43ca3][/quote:faa8c43ca3]

  Die inperfecte pixel is een soort puntje en streepje op een plek waar het niet thuishoort. Ik heb het 2 keer gezien en het blijft in beeld totdat de texture vernieuwd wordt of uit beeld verdwijnd. In spellen is het me niet opgevallen en werkt de kaart heel lekker met de hele meuk eraan (1280x1024@AA&AF&Highest settings).

  Aangezien ik ook maar een mens met emoties ben vind ik het best wel leuk om te melden dat ik een snelle videokaart heb. Misschien zeggen sommige formmers van,"Leuk, weer wat leuks gelezen"
  Alleen maar problemen lezen en oplossen is toch ook niet alles :wink: Het is toch ook leuk als je dingen van elkaar herkent zoals Jimmy met die videokaart of Red dragon met al zijn systemen…
 • Screenshotje doet wonderen ;)
 • In 3DMark kan altijd wel is een foutje worden gegeven, het ligt iig niet aan de kaart als er een paar keer op dezelfde plek een foute pixel wordt weergegeven :roll:
 • Daar heb ik veel aan, thnx :wink: Het is idd vaak op dezelfde plek en alleen in 3Dmark03. Ik ga nu even benchen met 2xAA en 8xAF en dat werd 9981 punten. Idd weer die foutjes op dezelfde plekken.
 • Ik denk ook dat het eerder aan 3dmark ligt dan aan je kaart, kan je een screenshot van die fout maken? (zoals Vandread al aangaf)
 • Hoe moet dat in 3Dmark?
 • Gewoon op printscreen drukken op het moment dat je het probleem ziet.

  vervolgens 3dmark afbreken, paint straten (of ander plaatjes programma), plakken, bewerken naar jpg, uploaden naar webspace en posten maar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.