Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

beeld onder gamen toch nog iets sneller mogelijk?

Anoniem
None
18 antwoorden
 • oke, de moeite waard dan, want vond dat megastrakke beeld juist zo :o :D . Maar gameplay is ook zeker belangrijk uiteraard. dankje.
 • Ik haal bij NFSU2 ook maar steeds iets rond de 40fps (dit is dan wel vloeiend) maar ik denk dat het spel nogal veel vraagt van je cpu en niet zo zeer je videokaart, hoewel AA op zn max misschien een tikkeltje te veel van goede is.
 • Die XFX 6600GT moet met gemak NFSU2 draaien op 1024x768 met Anti-Aliasing op 2x en Anisothropische filtering 8x met de rest op Max detai.. de kaart is daar krachtig genoeg voor.

  gebruik de 67.66 drivers of 71.24 drivers
 • Heb sinds kort ipv een ti4200 dus een XFX6600GT AGP kaart in mijn pc (zie onderschrift). Moet zeggen is een dikke verbetering hoor, en games kiezen vaak standaard al detail etc. high. Maar toch, bijvoorbeeld NFSU2, blijft een schokkerig geheel, met name bijvoorbeeld de Street X en de Drifts, en dit dan nog ergste in bochten, en bij de start waar alle wagens bij elkaar gaan rijden. Ook wanneer we gewonnen hebben en de wagen komt aanrijden achter de resultaten van de race door, is dit vaak een schokkerig iets. Soms echter met momenten loopt alles weer zo soepel als n trein. Schuld van achterliggende programmas e.d. inmiddels uitgesloten. Zou de P4 2.4 toch te langzaam zijn? Of voor gamen toch andere driver gebruiken ipv de 66.93 ?
 • Probeer deze eens:
  http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10
  beta drivers

  welke instellingen speel je? Beeld verbeterende opties vertragen de boel natuurlijk ook wat.
 • Idd, zonder FSAA en AA moet ie makkelijk op de hoogste details kunnen @1024x768x32. Let bij de geavanceerde driverinstellingen wel op wat je aan en uit zet. Sommige dingen zorgen juist voor meer performance als ze aan staan :wink:
 • Uhm…ik speel met alles op max in de game :roll: :D
  trouwens, @ vandread, welke van de drivers daar…staan er zooveel!
 • ik speel met helft Texture Filtering en eerste streepje AntiAliasing aan. :)
 • ..en dan houd je toch een net beeld zonder teveel gekartel aan de randjes van de details over?
 • ziet er wel redelijk goed uit, en met alles op high en 1024x768 loopt alles soepeltjes.
 • [quote:646d1ca366="Red Dragon"]Die XFX 6600GT moet met gemak NFSU2 draaien op 1024x768 met Anti-Aliasing op 2x en Anisothropische filtering 8x met de rest op Max detai.. de kaart is daar krachtig genoeg voor.

  gebruik de 67.66 drivers of 71.24 drivers[/quote:646d1ca366]

  ..stiekum het antwoord waarop ik hoopte :roll: .

  @Noepzor
  Ennuh, wanneer ik de instellingen verander van alles high (ook filtering e.d.), naar gemiddelt, en met weinig filtering, het scheelt niets qua snelheid :o .

  @RD
  Ik zal zometeen eerst die 67.66 drivers eens installeren (Baat het niet dan schaad het niet, toch ? ) . En pas jij verder nog inetellingen aan in de driver (alles staat standaard op toepassing gestuurd enzo, en op kwaliteit)

  **** EDIT ****

  Ik draai nu met de 67.66, en merk weer eens geen verschil :roll: … echt vreemd. Ojah, en alle details en filtering op max, of op halve kracht, scheelt ook niets kwa snelheid. Vreemd spel, dau NFSU2 :wink: !
 • Met welke resolutie speel je NFSU2? waar meet jij de FPS mee?

  Zaterdag wil ik wel even testen hoeveel FPS ik haal met een PCI-Express 6600GT, heb hier nog wel ergens zo'n kaart rond slingeren geloof ik.
 • RD, ik speel op 1024x768, en ik meet de FPS niet, maar ik zie het beeld gewoon op de momenten, genoemd in vorige posts, flink sputteren, en daar wou ik graag vanaf. Over het algemeen is het goed te doen hoor, maar ik hoopte gewoon dat álles zo vloeiend zou draaien..
 • gebruik fraps eens
  http://www.fraps.com/
 • [quote:3b486370b0="Vandread"]gebruik fraps eens
  http://www.fraps.com/[/quote:3b486370b0]

  Ik kom dat, gemiddelt gezien, tijdens 't games tussen de 20 en 30 FPS uit.
  Sommige momenten een piek naar 40 FPS. De drop downs, zoals het aankomen rijden bij de score schermen e.d., zakken af naar zo'n brakke 15 FPS ongeveer…

  Hoe dan ook, er zít iets in mijn systeem wat het niet goed trekt denk ik allemaal, en het lijkt me niet mij videokaart te zijn :roll: …
 • Ik zit tijdens het gamen zo rond de eind 20, begin 30, dus iets van 25 ~ 35. Dit is met een 3000+ AMD64 & 9700pro voor de rest zie mn onderschrift.

  Als ik een race start, dan gaat hij eerst bijna vloeiend, 23 fps ofzo, dan als alles naast elkaar staat en we van start gaan een drop naar 17, toen we op weg waren weer bijna 30 fps.
 • hmm vaag, da's dus ook ongeveer wat ik heb, die resultaten.
  Als ik dat weer zie is dat dus niet te laag maar eerder gewoon :o !

  Ligt het dan gewoon aan de game zélf, dat de FPS niet zo hoog ligt…???
 • cpu @ 10x185 2-2-2
  12,6 6800LE niet OC

  1024x768 @ 3/4 kwaliteit settings

  zware gebieden dropt ie ff tot 26-30 maar das vrij kort
  over het algemeen iets van 35-45….

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.