Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Leadtek 6600GT TDH R

Anoniem
None
9 antwoorden
 • hallo,


  ik ben op zoek naar een niuwe videokaart want mijn huidige (radeon 9200 256 mb) werkt met doom 3 erg traag, nu heb ik de Leadtek 6600GT TDH R gezien, weet iemand iets toe te voegen over deze kaart, men veteld dat deze kaart perfect is voor allerlei zware spellen

  klopt dit

  alvast bedankt
 • Ja ik heb een dingetje: Ik heb ondervonden dat Leadtek kaarten echt een heleboel kabaal maken, dus daar moet je wel van houden dan :wink: Heb zelf een 6800LE van Leadtek, en die maakt ook echt een hoop geluid, maandag een Zalman VF700Cu oop zetten 8) .
  Oja, als je van plan bent die 6600GT TDH bij Paradigit te kopen, ik heb gehoord dat die een ander koelblok hebben dan de originele Leadtek 6600GT TDH, en het gewoon nVidia kaarten zijn fzo.
 • Ik zou een XFX 6600GT nemen ipc de Leadtek, bij de XFX draait het geheugen op 1000mhz ipv de 900mhz waar Leadtek en andere 6600GT kaarten op draaien.

  verder is geluid heel persoonlijk, wat Carlobernardini herrie vind kan jij gewoon vinden en andersom.
  Ik zou eerst de kaart kopen en als je niet te spreken bent over de koeler kan je hem altijd nog vervangen,
 • Sja, dat is idd persoonlijk, maar ik denk toch echt dat meeste mensen het echt een lawaaierig geluid vinden… En als je die fan vervangt, is undersquad meteen ook z'n garantie kwijt (officieel, je zou ook gewoon de originele fan er weer op kunnen monteren als het fout gaat), tenzij je 'niet-goed-geld-terug' bedoelt :)
 • Ik ben zelf overgestapt van een radeon 9200 256mb op een leadtek 6600GT (is wel heeel toevallig he undersquad :wink: ), en ben van mening dat het niets uitmaakt. De kaart maakt inderdaad wel geluid, maar het is niet onoverkomelijk.

  De kaart presteert naar mijn mening goed, maar daarvan weten de anderen vast veel meer, als je hem vergelijkt met andere kaarten van zijn prijsklasse. Doom 3 kan ik op high quality en 8xAA, 16xAS helemaal vloeiend spelen, dus je zult het daarmee zeker merken.

  Nog een laatse vraag: Je merkt het toch amper, die 100 mhz geheugensnelheidverschil tussen de XFX en de Leadtek?
 • [quote:a62285174e="Aljosja"]

  Nog een laatse vraag: Je merkt het toch amper, die 100 mhz geheugensnelheidverschil tussen de XFX en de Leadtek?[/quote:a62285174e]

  het is inderdaad geen groot verschil
  Als je het voor het zelfde geld of minder geld die 1000mhz kan krijgen ipv 900mhz is de keuze toch simpel?
 • En er komt bij dat die XFX in veel gevallen leuk wil overclocken. En scheelt toch een paar fps, voor dezelfde prijs :wink:

  Als jij een Golf GTI met 200pk zou kunnen krijgen, of een met 220pk, voor dezelfde prijs, dan kies je toch ook de laatste.
 • Nou als die laatste meer herrie maakt weet ik het niet hoor :lol:

  Ik en een maat van me hebben een 6800le en daar zit practisch dezelfde koeler op, zijn systeem is een vrij stil amd64 systeem en die kast hoor je amper :)
  (ik begin maar niet over mijn kast want die kan vliegen…. [size=9:b3c10cb9f1]bij wijze van spreken voor de bijdehandjes…[/size:b3c10cb9f1])
 • [quote:5bf4c00fbb="NoepZor"]En er komt bij dat die XFX in veel gevallen leuk wil overclocken. En scheelt toch een paar fps, voor dezelfde prijs :wink:

  Als jij een Golf GTI met 200pk zou kunnen krijgen, of een met 220pk, voor dezelfde prijs, dan kies je toch ook de laatste.[/quote:5bf4c00fbb]
  Jep :lol:
  Euhm, Aljosja, jij had mij nog gezegd dat hij zo ontiegelijk veel kabaal maakte :wink: Mijne maakt dat iig ook.
  Gelukkig - volgendjaar lekker water erover heel keilen :) En vandaag nog even een Zalman VF700 halen

  @Vandread: Nou, je moet me maar es een les gaan leren in kastjes de mond te snoeren, want bij mij wil dat niet echt lukken (ik schat dat ik toch echt rond de 38 db zit :oops: )…
  Helpen die paxmate matjes een beetje als je ze onder de moederplanken plaat plakt? (dus onder de plaat waar je moederbord aan geschroeft is)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.