Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

19 inch TFT LG of BenQ?

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Wie helpt me de knoop door te hakken?

  Ik heb de keus uit twee TFT monitoren.

  LG 1930B en de BenQ FP937s+

  Welke "moet" ik kopen en waarom?
  Monitor gaat gebruikt worden voor normaal office en internetwerk, en regelmatig een game zoals Colin mcRae rally etc..
 • Die benq komt wel goed uit de testen dacht ik, had RedDragon deze niet uitvoerig getest? En anders zou je eens een review kunnen zoeken…
 • Die BenQ wel ja, en daar heb ik inderdaad een en ander over gelezen, komt overal wel goed uit de test, maar die LG monitor.. daar heb ik nog een beetje vraagtekens bij…
 • BenQ is de betere keuze van deze 2 :). Heb geen ervaring met dit merk, weet wel dat het in feite Acer producten zijn… 8)
 • Ik heb zelf de BenQ FP937s en BenQ FP937s+ getest, beiden erg goede schermen waarbij ik de + versie naast de 8ms ook nog eens een betere contrast ratio heeft.

  De LG heb ik nooit getest, doorgaans maakt LG prima schermen.

  Mijn voorkeur gaat in dit geval erg uit naar de BenQ FP937s+, zorg wel dat je een DVI aansluiting hebt en een grafische kaart die fatsoenlijk games kan spelen op een resolutie van 1280x1024 (native resolutie van 17"/ 19" TFT schermen)
 • Ik heb eigenlijk een zelfde soort vraag, is de FP71E+ wel echt zo'n goede monitor als de leveranciers beloven. Ik ga hem hoofdzakelijk voor het spelen van games gebruiken, of heeft iemand een betere suggestie in hetzelfde prijssegment?
 • Lees de Computer! Totaal van Januari 2005 nog maar eens door, die met die 11 TFT schermen die daar in staan. Prima scherm die FP71E+ word daar ook in besproken, eerst Computer!Totaal lezen daarna vragen stellen ;) 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.