Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

nVidea riva TNT2 m64 drivers

Anoniem
None
16 antwoorden
 • sry ;) maare ik zit nu bij een vriend van me en die heeft een @)(@*)$@ toetseboord vandaar :P

  Ik heb de drivers geinstald maar hij doet het nog steeds niet :( dat woord een nieuwe….

  welke GOEDKOPE kaart zal WoW wel ondersteunen?

  al vast bedankt..

  finalmen
 • Hallo,

  ik zit hier met een probleem ik heb net world of warcraft geinstalleerd(orginele versie) maar er staat dat de 3d acceleratie op de video kaart (een Nvidea riva TNT2 m64) niet ondersteund wort door world of warcraft kan ik hier iets aan doen zoals nieuwe drivers ofzo? want volgens de system requerments MOET hij het ondersteune!

  alvast bedankt


  finalmen
 • Installeer eens de 66.93 forceware drivers. Zie de FAQ voor download adres: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=99415
 • ik heb die drivers nog niet geinstald maar ik dach meschien is het nodig dat ik dit even meld hij zech dat ik een kaart moet insteken die duel tmu sepport word dat ondersteund op deze kaart of niet??

  alvast bedankt


  finalmen
 • Finalman, wil je voordat je een post plaatst even je post doorlezen en het grootste gedeelte van je schrijffouten corrigeren voordat je daadwerkelijk je post maakt.
  Schrijffouten maakt iedereen maar jij maakt het wel heel erg bont. (tenzij je dislecties bent dan heb ik niets gezegd want dan kan je er niets aan doen).

  WOW ondersteund je TNT2 blijkbaar niet, maar je hebt volgens je sys specs een Rdeon 9200, daarmee moet je WOW gewoon kunnen spelen.
 • Slecht toetsenbord is geen excuus om zoveel schrijffouten te maken, dan doe je maar wat langer over je post! :x


  Je hebt volgens je onderschrift een Radeon 9200, ik zie je probleem niet zo, of klopt je onderschrift niet?
 • nej maar ik zit nu bij een vriend en die heeft die kaart!!!! snap je?

  dus wat voor GOEKOPE kaart kan ik nou kopen om WoW te spelen?

  finalmen
 • Een Radeon 9200 zoals Red Dragon aangaf is een goedkope kaart waarmee je het spel kan spelen. Er staat op de doos of handleiding tog wat je kaart moet hebben of zelfs welke kaarten wel kunnen? Daarmee kan je ook kijken welke videokaart nog geschikt is en welke niet.
 • of een radeon 9600pro voor 100 euro

  anders een 9550 voor 70

  of een 9200 / FX5200 voor 50
 • Ik zou echt wel denken aan een ander videokaartje als je een beetje leuk wilt spelen. Beetje lastig met +-3 fps :roll:
 • hij heeft o,o FPS, omdat het spel de videokaart niet ondersteund. De TNT2 is namelijk een DX6 kaart, terwijl de meeste moderne spellen minstens een DX7 of zelfs een DX8 kaart vragen (MoH PA)
 • Mischien ook wel even handig om achter op de doos van WoW te kijken wat de system specs zijn. Als jouw vriend een tnt2 64 heeft is er een grote kans dat zijn pc ook zwaar verouderd is. Dan kun je wel een goedkope vga kaart kopen maar zal je weer ergens anders tegen aan lopen. Dacht dat WoW graag een 800 mhz processor wilde hebben met minstens 256 aan ram. En dat zijn dan de minimale eisen. Tenzij je vriend ooit eens ge-update heeft en zijn oude vga heeft meegenomen is er grote kans dat hij een mindere pc heeft. TNT2 64 kaarten waren toen der tijd de budget kaarten die vooral in celeron en duron systemen werden verkocht.

  su6 ermee!
 • Ik had toendertijd zo'n kaart, omdat me ma en pa 4300 gulden al veel vonden, en geen paar honderd gulden extra voor een Geforce 256 wouden betalen. Dit was een P3 800, iemand uit de straat had een TNT in een P3 500. Dan zou de rest van die PC ook niet al te nieuw zijn, mits hij geupgrade heeft :)
 • Heb ook nog een TNT2 gehad. Toen draaide ik nog in 800x600 [img:1a5de936b0]http://images.fok.nl/s/emo.gif[/img:1a5de936b0]
 • nej ze pc zit wel goed ;) hij gebruikte onboard vga kaart hij gaat binnekort nieuwe kaart kopen voor rond de 100 euro ofzo


  thx voor alle antwoorden


  finalmen

  ps.op Mijn radeon 9200 128 mb draait hij vlekkeloos fps weet ik niet zal us kijken maar hij doet het prima!(WoW)
 • Onboard tnt2 64, zijn die er dan ooit geweest?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.