Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Groot tft scherm (>20")?

Anoniem
maniac
6 antwoorden
 • Welk groot TFT scherm raden jullie mij aan? redenen? Ik zoek een >20" tft scherm voor normaal gebruik, voornamelijk office en internet en af en toe strategiespellen.

  Alvast dank voor de reacties
 • zoek je echt een scherm groter dan 20" ???


  zo groot weet ik geen mooie schermen..

  19" wel een hele mooie (Samsung SM 913) heel snel (8ms) en niet duur (429,-)
 • Wat is je budget zou ik zeggen? Je kan wel een mooie Apple Cinema scherm nemen, maarja, is wel heel erg duur.

  Edit: http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/936924 is waarschijnlijk wat jij wilt.
 • "voor normaal gebruik heb je aan 17" wel genoeg maar als je dan groot wel zou ik als max 19" nemen, anders krijg je echt een groot beeldscherm, plus het risico dat je meer dode pixels kan krijgen. Je moet er ook rekening mee houden dat de reactiesnelheid lager ligt en dat deze schermen qua perstatie/prijs fors duur zijn. eeen 19" scherm ligt nu heel goed qua prijs in de markt. Ook is een 19" scherm al 2 inch groter dan een CRT dus in principe is dat 21"als je een CRT zou kopen
 • 20,1" TFT schermen hebben wel een native resolutie van 1600x1200. Maar idd leuke schermen. Ik neem aan dat Red Dragon wel reageert. Hij heeft ook een 20,1" scherm en is daar volgens mij heel tevreden over.
 • Yups, ik heb een Iiyama Prolite E511S 20,1", ik ben helemaal verliefd op dit scherm, S-IPS paneel met 24bits ware kleuren, echt geweldig, en ook nog eens goed in games met zijn 16ms, geen last van ghosting.

  Ik moet er wel bij zegen dat ik nog geen andere 20,1" schermen heb getest, ik wil dus niet zegen dat de E511S de heilige graal onder de 20+" schermen is maar hij bevalt zeer goed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.