Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

PC start opnieuw op

Anoniem
Die hard gamer
5 antwoorden
 • Ik heb eerder problemen gehad met dat m'n pc te warm werd of dat de koeling niet goed is en dat de pc vervolgens opnieuw opstartte. Dit gebeurde zelden. Vandaag is het mij al vijf keer gebeurt zonder dat ik iets anders doe dan de dagen/maanden hiervoor. Na het opstarten geeft ie dat blok "rapport verzenden enz" Ik heb deze keer maar eens gekozen om "Rapport Verzenden" Vervolgens kwam microsoft met deze site, en probleem beschrijving.

  http://support.microsoft.com/?kbid=293078

  Ik heb de nieuwste drivers daarna geinstalleerd en het leek een tijdje goed te gaan. Maar toen startte hij weer opnieuw op. Ik heb de pc van het stof wat er was (niet veel) ontdaan, en de pc is tot nu toe (5 min.) nog niet opnieuw opgestart. Ik heb een Ati Radeon 9800 Pro 128mb.

  Wat kan er mis zijn met mijn videokaart?? ik heb m ongeveer een half jaar, net als de rest van mijn pc.
 • inmiddels is hij al een keer opnieuw opgestart. Het gebeurt meestal als ik een programma open.

  En ik denk dat ut handig is om te weten dat ik dus nog steeds geen nieuwe voeding heb gekocht. Dan denke jullie misschien dat het daaraan licht, maar waarom heeft ie dit dan nooit eerder gedaan (met foutmelding). En de foutmelding geeft ook aan dat het aan de videokaart ligt.
 • Hij is een half jaar oud dus je hebt nog garantie, terug naar de leverancier is de oplossing met zoiets.
 • Heb je eerst de oude driver geuninstalled? Probeer eens deze file om alles mbt de oude driver er af te gooien. http://www.tweakzone.nl/downloads/4221
 • Zou toch voor garantie gaan in jou plaats. Als hij pas 6 maanden oud
  is moet dat toch geen probleem zijn .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.